Vanuit een prachtig pandje aan het Plein in Wassenaar runnen Simone Remmen en Ilona Molhuysen de Funeral Company. De missie van deze twee vrouwen is om de wensen voor een passend afscheid te realiseren, zowel in Wassenaar als daarbuiten.

In het laatste huis op het Plein in Wassenaar, recht tegenover de Dorpskerk, hebben Simone Remmen en Ilona Molhuysen hun kantoor. In een huislijke sfeer vinden persoonlijke gesprekken plaats waarbij alle wensen ter sprake komen. Deze twee bijzondere vrouwen zijn uiterst betrokken en maken ieder afscheid heel persoonlijk en liefdevol. Simone Remmen: “Wij hebben al ruim zeven jaar ervaring in het begeleiden van diverse uitvaarten. Wij zijn gedreven om naar wens alles uit handen te nemen, zodat de betrokken familie en vrienden vooral elkaar kunnen steunen tijdens het begin van het rouwproces.”

Wensgesprek en draaiboek

“Voor elke begrafenis of crematie maken wij een draaiboek waarin alle details zijn opgenomen. Dit komt tot stand aan de hand van het persoonlijke wensgesprek en een speciaal door ons gemaakt wensenboekje waarin alles wordt opgenomen.” Ilona Molhuysen: “Hoe fijn is het voor de nabestaanden om de voorkeuren van de overledene te kennen. Wij zorgen samen met de familie dat het afscheid zo goed mogelijk verloopt. Dat kan klein en intiem thuis in besloten kring. Of de plechtigheid kan groots en uitgebreid op een kasteel worden gehouden, met erehaag en champagne.”

Funeral planners

Simone en Ilona nemen op het moment van overlijden alle zorg uit handen. Verder lezen over dit bedrijf? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 77 in uitgave 37 van LEVEN! Magazine.

Funeral Company
Plein 2, Wassenaar
T 06 55 70 66 15 (Simone Remmen)
T 06 24 61 12 00 (Ilona Molhuysen)
www.funeralcompany.nl

Tekst Bo Vrolijk
Fotografie Louise Boonstoppel