Over

LEVEN! Magazine is een regionaal glossy magazine dat vier keer per jaar verschijnt met een oplage van 15.000 exemplaren per regio. Volgens één en dezelfde formule maar met een individuele werkwijze, inhoud en uitstraling wordt er een LEVEN! Magazine uitgegeven in de regio Leiden, de regio Den Haag en de regio Utrecht. Onze lifestyle glossy is bedoeld voor iedereen die in de regio woont en werkt en verhaalt over een breed scala aan onderwerpen. Verhalen voor en door zowel particulieren als ondernemers.

Inhoud en doelgroep

LEVEN! verhaalt zowel redactioneel als commercieel over mensen, cultuur, wetenschap, ondernemen, kunst, eten en drinken, overheid, media, wonen en interieur, historie, architectuur, winkelen, beauty & lifestyle, reizen, mode, onderwijs, bekende regiogenoten en feesten en partijen. Vanwege het sterke regionale karakter is LEVEN! interessant voor iedereen die in de regio woont, werkt, studeert, onderneemt of geïnteresseerd is.

Lancering

Ieder seizoen worden de drie magazines – elk in hun eigen regio – officieel gelanceerd tijdens een feestelijke borrel. Op een steeds wisselende locatie in de stad of in een van de omliggende gemeenten vindt deze presentatie plaats. De borrels zijn een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen.  Voor ons een belangrijk moment om onze relaties te bedanken en te proosten op het nieuwe seizoen. De lancering is een exclusief evenement en toegankelijk op uitnodiging.

Distributie

Iedere editie van LEVEN! Magazine wordt verspreid over een groot aantal adressen in de regio. Inkijkexemplaren zijn te vinden in hotelkamers, wachtkamers, sportscholen, gemeenten, VVV’s, onderwijsinstellingen, bibliotheken, schoonheidssalons, winkels, horecagelegenheden, advocatenkantoren, notarissen, makelaars, architecten- en reclamebureaus etc.  Per regio worden ook grotere aantallen geleverd bij vaste relaties en afgiftepunten waardoor het magazine actief verspreid wordt door adverteerders en ondernemers. Ook worden er regelmatig exemplaren uitgedeeld tijdens evenementen als congressen, bijeenkomsten, gala’s en presentaties. In alle drie de regio’s is daarnaast een aantal verkooppunten en heeft men de mogelijkheid een jaarabonnement af te sluiten.

LEVEN! Magazine regio Leiden wordt verspreid in;

Leiden, Hillegom, Kaag & Braassem, Katwijk, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Rijnwoude, Teylingen, Valkenburg, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude.

LEVEN! Magazine regio Den Haag wordt verspreid in;

Den Haag, Delft, Leidschendam/Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

LEVEN! Magazine regio Utrecht wordt verspreid in;

Utrecht, Baarn, Breukelen, Bunnik, De Bilt, Driebergen, Houten, IJsselstein, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Vianen, Woerden, Zeist.