Een luxe wellnesshemel die toegankelijk is voor iedereen. Dat is de missie van Amilda en haar man Sebastiaan van Amilda Wellness Boutique die enkele maanden geleden de deuren opende aan de Bankastraat in de Haagse Archipelbuurt. “De focus ligt nu op massages en gezichtsbehandelingen. Begin zomer starten we ook met cosmetische behandelingen die door een arts worden uitgevoerd”, zegt Amilda, die jarenlange ervaring heeft op het gebied van eersteklas service.

Al bij binnenkomst is de sfeer ontspannen. Er klinkt rustige muziek, zelfs in het toilet zijn fluitende vogeltjes te horen en heerlijke geuren komen iedereen die binnenstapt tegemoet. Gasten krijgen een warme handdoek en een drankje aangeboden. “Ons doel is om gasten meteen een vakantiegevoel te geven, maar dan om de hoek”, legt Sebastiaan uit terwijl hij de behandelkamers toont die met zorg zijn ingericht: met de meest comfortabele bedden en op maat gemaakte handdoeken uit Portugal.

Duo-massage is hardloper
De duo-massage in een aparte behandelruimte met stoomsauna is populair. “Maar dat geldt ook voor onze andere behandelingen”, vertelt Amilda. “Door het aanbieden van een select aantal behandelingen op dit moment houden we de kwaliteit hoog. Voor ons staat de beleving centraal. We hebben met grote zorg ons team van therapeuten samengesteld en daarbij hebben we niet alleen gelet of ze over een uitgebreide ervaring beschikken, maar ook of ze een oprechte passie en toewijding hebben om ervoor te zorgen dat al onze gasten zich heerlijk voelen.”

Cosmetische behandelingen
Amilda Wellness Boutique concentreert zich momenteel puur op massages en gezichtsbehandelingen, van huidverjonging tot aan specialistische acnébehandelingen. Amilda: “Op een later moment voegen we volledige lichaamsbehandelingen toe: een combinatie van massages, bodyscrubs en gebruik van onze stoomsauna.” Op korte termijn komen er injectables en huidverbeterende behandelingen bij. “Dan moet je denken aan fillers en botox.”

VAKANTIEGEVOEL OM DE HOEK

Wereldse spa-ervaring
De uit Singapore afkomstige Amilda reisde jarenlang de wereld over voor Etihad Airways en kwam hierdoor in aanraking met de meest luxe wellnesscentra op aarde. Toen zij enkele jaren geleden in Den Haag neerstreek besloot zij om samen met haar man een eigen wellness te starten. “Ik wil een spa-ervaring creëren die bijvoorbeeld vergelijkbaar is met de gerenommeerde Four Seasons Hotels”, zegt Amilda. “We maken het verschil door een hoog serviceniveau te bieden en de gasten op hun wenken te bedienen. Goed voor jezelf zorgen is niet alleen belangrijk voor de buitenkant, maar ook voor het mentale welzijn,” aldus Amilda. Amilda Wellness Boutique verwelkomt gasten van woensdag tot zondag, van 10.00 tot 20.00 uur.Amilda Wellness Boutique
Bankastraat 101, Den Haag
T 070 219 22 66
www.amilda.nl

✍️ Tanja Verkaik

📷 Daniel Heikens