Door de unieke samenwerking tussen Andrew Brom van Steltman Watches en Michael Bosman biedt watch-site.nl een vernieuwd en gezamenlijk online platform waar liefhebbers van over de hele wereld pre-owned en vintage horloges kunnen vinden.

Steltman Watches onder leiding van Andrew Brom vertegenwoordigt schitterende nieuwe horlogemerken in één winkel. Felbegeerde horloges van Patek Philippe, Cartier, Panerai, Chopard, IWC en nog veel meer mooie merken vind je hier. Andrew Brom: “Mijn voorliefde ligt bij horloges en ik vind het geweldig om de meest exclusieve modellen te selecteren of om op zoek te gaan naar dat ene specifieke uurwerk. Over de hele wereld hebben we liefhebbers van onze horlogecollectie. De rijke historie van Steltman, de beroemde merken en de internationale clientèle maakt onze winkel zo speciaal. In het eigen atelier zorgen onze horloge­makers voor de perfecte service en wij zijn gecertificeerd om onderhoud uit te voeren aan de meeste horlogemodellen. Al jaren hebben wij een nauwe samenwerking met Michael Bosman van Watch-Site die op steenworp afstand een winkel heeft op het Noordeinde met pre-owned horloges.”

Een horloge met een verhaal
Pre-owned en vintage horloges zijn erg populair onder liefhebbers, verzamelaars en beleggers. Michael Bosman van Watch-Site: “In de horlogebranche vullen Steltman Watches en Watch-Site elkaar echt aan. Samen delen we de ongekende passie voor horloges met een verhaal. Daarom hebben we gekozen om onze krachten nog meer te bundelen waarbij het online platform watch-site.nl als internationaal visitekaartje fungeert. De hoogwaardige pre-owned collectie bestaat onder meer uit merken als Audemars Piguet, IWC, Patek Philippe en Rolex. Deze Vintage horloges of liever gezegd pre-owned zijn meer dan luxe en kwaliteit. Ze vertellen een verhaal. Een pre-owned horloge kies je bewust. Naast populaire en juist hele bij­zondere modellen is er ook een overzicht van de te verwachten modellen. Het kan zomaar zijn dat deze modellen reeds op voorhand zijn verkocht. Natuurlijk is het ook mogelijk de winkels in Den Haag te bezoeken om de uitzonderlijke collectie te bewonderen. Een plek waar wij mensen persoonlijk inspireren en begeleiden bij de aanschaf van een horloge.” Een echte aanrader voor elke horlogeliefhebber.

Watch-Site
Noordeinde 153, Den Haag
T 070 361 55 85
www.watch-site.nl

Steltman Watches
Plaats 16, Den Haag
T 070 365 94 33
www.steltman.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 40 t/m 41 van LEVEN! Magazine #49

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn