Na het megasucces van Mama Kelly in Den Haag en Amsterdam, is het nu tijd voor een heel nieuw all day horeca-concept in Voorburg genaamd Miss Jones. Dit spectaculaire restaurant is opgericht door Rein Rambaldo en zijn vrouw Willemien Pieterse.

Aan het Stationsplein in Voorburg zijn de deuren geopend van Miss Jones. Zodra je dit all day concept binnenstapt kom je ogen te kort. De specifieke sfeer is bijna niet in woorden te vatten. Het is een oase van urban chic met een eclectische mix van design, heerlijke huisgemaakte gerechten en spectaculaire cocktails. Miss Jones heeft alle ingrediënten om net als de vorige concepten die Rein heeft bedacht weer een succes te worden. Als eigenaar van De Horeca Fabriek en oprichter van Interior Label is Rein gewend om bijzondere concepten te ontwikkelen. Zo heeft hij onder meer het restaurant Goud van Herman den Blijker ontworpen en is hij oprichter van Mama Kelly in Den Haag en Amsterdam. Rein Rambaldo: “Op het moment dat ik hoorde dat deze ruimte vrij zou komen, ben ik er meteen achter­aan gegaan. Dat was nog niet zo eenvoudig totdat ik maanden later gevraagd werd om een hotel in Amsterdam in te richten en dit bleek dezelfde vastgoedondernemer te zijn van het hotel-restaurant aan het Stationsplein in Voorburg. Ik heb mijn eerste concept toch opzij geschoven en ik ben een heel nieuw concept gaan ontwikkelen afgestemd op de tijd waarin we nu leven.”

Wereldse twist
Dit voelt voor Rein als een thuiswedstrijd. Hij houdt van groots en meeslepend en met 1000m² is deze ruimte uitdagend te noemen. “Ik houd van het onverwachte met stoere elementen. Je valt hier alleen al door de inrichting van de ene verbazing in de andere. Je komt hier ogen te kort. Mijn vrouw houdt juist van kleuren en bloemen en ik ben meer ‘the man in black’ met een bepaalde stoerheid. Zo is ook onze entree en hoe verder je de zaak in komt hoe meer vrouwelijke elementen er zijn opgenomen in ons concept. Eigenlijk hebben we alles wat we samen tof vinden op elkaar afgestemd om een soort evenwicht te creëren in uiterste. Dit geldt niet alleen voor de ‘look en feel’ van Miss Jones maar zeker ook voor de gerechten die wij serveren. We hebben eigenlijk alles van over de hele wereld wat we zelf lekker vinden op de kaart gezet en samen met de chef daar een hele eigen twist aan gegeven. Van streetfood tot sushi en van pizza tot fine dining. We brengen ook graag een beleving aan tafel. Vleesliefhebbers kunnen hun eigen vlees uitzoeken en er zijn ook smaakvolle vegan gerechten.” De bekende gastheer Giovanni verwelkomt samen met zijn team de gasten en neemt ze mee op een heerlijke ontdekkingsreis bij Miss Jones. Laat je verleiden door dit nieuwe concept en beleef Miss Jones hier in Voorburg of thuis met take-away of delivery. Check ook de mogelijkheden voor private dining en de events.

Miss Jones
Stationsplein 8, Voorburg
www.miss-jones.eu

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 24 t/m 25 LEVEN! Magazine #49

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn