De winter is een uitstekend moment om wat meer aandacht aan de huid te besteden. Als je nu kiest voor een aantal behandelingen bij Farm de Beauty, weet je zeker dat je straks stralend en fris aanschuift aan het kerstdiner.

De dagen in deze wintermaanden worden alsmaar kouder. De buitenlucht zorgt voor een fijne rode blos op de wangen, maar veroorzaakt helaas ook schade aan de huid. Om het verouderingsproces te vertragen en er goed uit te blijven zien, ongeacht je leeftijd, zijn er talloze producten en behandelingen op de markt. Om huidproblemen voor te blijven, is het daarom verstandig om in te spelen op de veranderde behoeftes. Gebruik daarom veel serums, bijvoorbeeld de ‘Babor’ ampullen. Dit zijn kleine krachtbommetjes, 8x sterker dan een créme. Ga daarnaast over op een wat vollere dagverzorging om je huid optimaal te kunnen voorzien van de juiste voeding en goede lifestyle. Als exclusieve preferred supplier van het prestigieuze merk Babor, werkt Farm de Beauty alleen met high end producten.

Winter behandelingen
Sommige behandelingen zijn bij uitstek geschikt om in de winter te plannen. Denk bijvoorbeeld aan: pigmentvlekken verwijderen, brightening biopeeling, fruitzuur behandelingen, fibromen verwijderen, plasmalift/fibroblast, rimpelbehandeling, pascaudlite laserbehandeling, vochtwallen verwijderen en permanente make-up. Maar ook voor skin-needling, acné behandeling en wenkbrauw-, eyeliner-, lippen- en scalp­pigmentatie kun je bij beauty-expert Jeanette Neumann terecht. Farm de Beauty is lid van ANBO en GGD Haag­landen; hierdoor zijn zij dé specialist in huidverbetering en permanente make up! Veel behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Meer weten over de mogelijk­heden? Kijk op de website of bel voor advies.

Farm de Beauty
Frederikstraat 599, Den Haag
T 070 365 02 58 / 06 51 11 89 24
www.farmdebeauty.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 49 van LEVEN! Magazine #49