Marc Smulders, eigenaar van Top Keukens in Lisse, heeft zich laten inspireren door topchefs van exclusieve restaurants over de hele wereld. Om deze specifieke sfeer in huis te halen, heeft hij een uniek concept bedacht. Octa is een nieuw label met exclusieve keukens met revolutionair design en high-end luxury.

Rein Rambaldo (De Horeca Fabriek) en Marc Smulders (Top Keukens Lisse)

Vol met mooie ideeën over een luxueuze leefomgeving waarin gewerkt, gekookt en geleefd kan worden, begon Marc Smulders dit avontuur. De eigenaar van Top Keukens in Lisse heeft zich laten inspireren door topchefs van exclusieve restaurants over de hele wereld. Marc: “Dat gevoel van pure luxe, design en comfort, in een sfeervolle ambiance, zijn de ingrediënten van Octa. Dit gloednieuwe label is veel meer dan een exclusief keukendesign. Het is een heel specifieke sfeer creëren waar mensen in huis graag samenkomen.” Rein Rambaldo van de Horecafabriek is bekend van de opvallende ontwerpen van ondermeer Restaurant Mama Kelly in Den Haag en Amsterdam en Goud in Rotterdam. Niet verwonderlijk dat juist hij werd benaderd om de plannen van Marc vorm te geven. Alles moest bedacht worden en totaal out of the box zijn. “We hebben dagen, weken en zelfs maanden samen met een team keihard gewerkt aan dit unieke concept. Ik ben supertrots op het resultaat. Dit nieuwe label met exclusieve keukens met een revolutionair design en high-end luxury, is volledig gepatenteerd en exclusief verkrijgbaar bij Topkeukens in Lisse. De eerste aanvragen zijn al binnen en er is ook veel belangstelling uit het buitenland.”

“DAT GEVOEL VAN PURE LUXE, DESIGN EN COMFORT IN EEN SFEERVOLLE AMBIANCE ZIJN DE INGREDIËNTEN VAN OCTA”

Prachtige ambiance & pure luxe

De naam van dit nieuwe label is Latijn voor het cijfer acht en dat is zichtbaar in de vorm van het ontwerp. Het staat tevens symbool voor kracht en de ultieme verbinding. Door de vorm van de bar met de royale stoelen eromheen, maakt iedereen die aanschuift contact met elkaar en dat geldt ook voor diegene die bijvoorbeeld aan het koken is. De warmte, de kleurstelling en het luxe design zorgen voor een behaaglijk gevoel in een prachtige ambiance. Alle elementen zoals de deuren en de scharnieren zijn speciaal ontworpen en gemaakt in een gebogen en golvende vorm. Dit is een uitdaging geweest voor zowel de ontwerpers, maar vooral ook voor de makers van dit keukenconcept. Voor dit unieke project werken we nauw samen met Mereno. De zoektocht naar het beste marmer voor het keukenblad met de meest luxe uitstraling is zichtbaar gelukt. Evenals de transparante wijnkasten en de topapparatuur zorgen voor deze look en feel. Alsof je in een luxueuze uitgaans- en eetgelegenheid verblijft, maar dan in je eigen huis. Deze droomkeuken is geschikt voor in een vrijstaande villa, een penthouse, een luxe vakantiehuis of topappartement. Laat je inspireren door Octa bij Top Keukens in Lisse en ontdek welke mogelijkheden er nog meer zijn. Het is toch een heerlijk idee om samen met vrienden en familie te genieten van het samenzijn en je echt thuis te voelen. Dat is kwaliteit van LEVEN!

Top Keukens

Heerweg 380, Lisse
T 025 222 12 17

Benieuwd naar het prachtige design van Top Keukens? Kijk op www.topkeukenslisse.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 46 t/m 49 van LEVEN! Magazine #46

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn