Sinds vorig jaar werkt LEVEN! voor de verspreiding van de magazines samen met Hubbel. Deze organisatie wil bezorging en transport in de stad weer leuk maken en doet dit op een duurzame manier.

Robert Medenblik is ondernemer en heeft een nieuwe kijk op stadsdistributie. De bezorger van de verschillende leveringen fungeert eigenlijk als het visitekaartje van de afzender. “Als eindbaas van Hubbel, de oplossing voor ‘the last mile delivery’ in Den Haag vind ik het mooi om te zien dat de verschillende opdrachtgevers (van winkeliers op de Haagse Fred tot koffieleveranciers) ervaren dat hun klanten blij zijn met de aflevering. Alle leveringen doen we op de meest duurzame manier en alleen met elektrische voertuigen. Onze klantgerichte bezorgers (jongens, meisjes, mannen en vrouwen) hebben altijd zin om weer een leuke dag te hebben bij Hubbel.”

Eindbaas Robert Medenblik

Stadsdistributie van de toekomst

Hubbel biedt flexibele ruimte voor opslag en overslag aan de rand van de stad. Daar bundelen zij zendingen van verschillende klanten in slimme ‘ first en last mile’ routes en rijden deze met kleinere elektrische voertuigen in en uit de stad. Zo voorkomt Hubbel schadelijke uitstoot en zorgen ze voor minder ritten in de stad. De stad wordt leefbaarder en veiliger voor haar inwoners. Robert: “Dit is voor meerdere partijen en op diverse vlakken echt een win-win situatie. Hubbel groeit enorm en we gaan daarom binnenkort verhuizen naar een groter pand met 27.000m2 logistieke ruimte. Deze ruimte willen we vullen als opslag en de locatie gaat gebruikt worden als logistiek centrum. Bij Hubbel kunnen we goederen ontvangen en uitleveren.”

StadsHub voor (lokale) bedrijven

“Op onze locatie aan de rand van de stad kunnen we ook voorraden in de opslag houden. Opdrachtgevers kunnen naar wens ook zelf hun klanten bezoeken; daarvoor hebben we ook units beschikbaar waar ze spullen kunnen opslaan en zelf uitleveren met hun eigen elektrische voertuigen. Er is zelfs een laadplein voor de elektrische voortuigen aanwezig op ons terrein. In het pand kun je ook gebruikmaken van flexibele werkplekken en zelf werkoverleg houden in de vergaderruimte. Kortom: Hubbel is het logistieke stadsdistributiecentrum van de toekomst.”

Hubbel

Zinkwerf 20, Den Haag

T 070 204 34 26

Meer weten over Hubbel ? Kijk op www.hubbel.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 107 van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Bo Vrolijk