“Al 121⁄2 jaar is het onze specialiteit om de juiste match te maken tussen een manager en zijn of haar ondersteuner. Daar gaan we de komende 121⁄2 jaar graag mee door!” Lang terugkijken doen Mirjam Slabbers en Hellen Dordregter-de Lange niet, zij richten zich liever vol ambitie op de toekomst.

“We hebben mooie jaren achter de rug en kunnen gelukkig zeggen dat we, ondanks de coronacrisis, ook vorig jaar een goed jaar hebben gehad. Het eerste kwartaal van 2021 is vergelijkbaar met het eerste kwartaal van 2020, vóórdat corona ons leven veranderde. We helpen dus onverminderd ondersteuners aan een passende baan en managers aan een ondersteuner ‘op maat’ en dat blijven we graag doen!”, vertelt Mirjam Slabbers. “We halen enorm veel voldoening uit het maken van goede matches. Het goed in kaart brengen van de wensen en verwachtingen van zowel opdrachtgevers als professionals is daarvoor het allerbelangrijkste.” Werk en privé liggen vaak dicht bij elkaar en daarbij kunnen Mirjam en Hellen gelukkig altijd rekenen op hun schatten van dochters!

Hellen en Mirjam met hun dochters

Mee met mogelijkheden

In het nieuwe onderkomen van Slabbers De Lange aan de Namensestraat hebben Mirjam en Hellen weer een fijne, gastvrije sfeer gecreeerd. Hellen Dordregter-de Lange: “We hebben een enerverend jaar achter de rug. Vooral de eerste lockdown in het voorjaar van 2020 was spannend. Gelukkig kwamen met de versoepelingen van de maatregelen tegen de zomer de aanvragen weer op gang. De ‘stille’ periode hebben we gebruikt om onze bedrijfsprocessen eens kritisch onder de loep te nemen, op te schonen en efficiënter te maken. De lockdown heeft ons ook doen inzien dat er online veel meer mogelijk is dan we aanvankelijk dachten. We zijn meegegaan in de mogelijkheden die er zijn om een intakegesprek met een kandidaat op afstand te voeren of een vacature bij een opdrachtgever online aan te nemen. Het is anders en het vraagt om aanpassingen, maar we hebben veel geleerd. Onze kennis op dit gebied delen we natuurlijk graag met onze kandidaten en opdrachtgevers, want ook zij moeten veel meer op afstand doen dan ooit tevoren.”

Opgefrist en uitgebreid

Mirjam en Hellen zijn benieuwd of en in hoeverre het thuiswerken een ‘blijvertje’ is. “Hoe je het ook wendt of keert, online communicatie is belangrijker geworden. Ons koperen jubileum vieren we dan ook met een gloednieuwe website. Opgefrist en uitgebreid. En omdat wij ervan overtuigd zijn dat de beste ondersteuners up-to-date willen blijven door regelmatig trainingen te volgen, neemt de Slabbers De Lange Academy een prominente plaats in op onze nieuwe site. Alle trainingen zijn duidelijk omschreven, inschrijven via de website is mogelijk. Om bij te blijven in je vak en je verder te ontwikkelen als professional, kun je via de website zelfs een meerjarig trainingstraject opzetten.” Mirjam is ervan overtuigd dat je als ondersteuner zichtbaar moet zijn. “Nu er zoveel vanuit huis wordt gewerkt, is het misschien wel nóg belang- rijker geworden om je te pro leren. Nieuwe ‘skills’ kunnen je helpen om je meerwaarde te tonen.”

Een feestje!

“Normaal gesproken zou het 121⁄2-jarig jubileum een mooie aanleiding zijn voor een feestelijke bijeenkomst, maar daar is nu helaas geen sprake van. Ook onze Slabbers De Lange Secretaresseborrel kon door de coronamaatregelen opnieuw niet doorgaan. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet.” Hellen sluit af: “Ondertussen maken wij een feestje van ons werk. We hebben mooie vacatures te vervullen en zoveel leuke kandidaten die er zin in hebben. En ben je een assistant of zoek je er een? Bel ons gerust, dan gaan we ook voor jou op zoek naar ‘the perfect match’!”

Slabbers De Lange – the assistant company

Namensestraat 29, Den Haag

T 070 338 81 80

Meer weten over Slabbers De Lange? Kijk op www.slabbersdelange.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 84 & 85 van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Martine van Rijn / Fotografie: Pascale van Reijn