In de prachtige omgeving van Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Nootdorp, Voorschoten en Wassenaar is het heerlijk wonen. Door de unieke ligging van deze steden in het groen, aan zee of juist in het bruisende centrum is deze omgeving erg geliefd bij een breed publiek.

Al veertig jaar staat WVK Makelaars met veel plezier en enthousiasme klaar voor talloze opdrachtgevers uit zo­ wel de particuliere als de commerciële sector. Kopers, verkopers, ontwikkelaars, gemeenten en woning­ corporaties zijn bij WVK Makelaars aan het juiste adres. Oprich­ter Wim van Kampen heeft samen met Wim Nieuwenburg (aangesloten in 1995) het bedrijf verder uitgebouwd. Inmiddels heeft WVK Makelaars vestigingen in Voorburg en in Nootdorp, waar een team van 15 gedreven medewerkers voor u klaar staat. Dat maakt WVK Makelaars een belangrijke speler in de woningmarkt van deze regio.

 

Vlnr: Tijmen de Rooij, Hugo Janssens, Michiel van der Harst en Wim Nieuwenburg

Bestaande bouw, nieuwbouw en bedrijfsmatig onroerend goed

De schaarste op de woningmarkt heeft invloed op de prijzen, maar ook op het aankoopgedrag van de kopers. Wim Nieuwenburg: “Als ervaren make­ laars in de onroerend goed branche zijn wij in staat goed om te gaan met de huidige uitdaging van het teruglopende aanbod in het aantal beschik­ bare woningen in Nederland. Met ons in de jaren opgebouwde, brede net­ werk beschikken wij over een royaal woningbestand, in zowel de bestaande bouw als in de nieuwbouw. Het is bijzonder om enerzijds op te treden in de begeleiding bij de verkoop of aankoop van een woning in de particuliere markt. Voor iedereen altijd een spannend project, waarbij veel emoties komen kijken. Anderzijds maakt het optreden voor professionele opdracht­ gevers ons vak zo veelzijdig.” WVK Makelaars wordt vaak al in een vroeg stadium betrokken bij nieuwbouw. Daarin worden vooraf door hen markt­ analyses gemaakt en adviseren zij professionele partijen, zodat zij goed kunnen inspringen op de huidige vraag. Een recent voorbeeld is de ontwik­keling van het exclusieve Carolina Parc in Leidschendam­Voorburg. “Door de expertise van ons team en onze brede blik op vastgoed hebben we een groot werkgebied met verschillende opdrachtgevers in de Haagse regio en dat maakt dit vak elke dag uitdagend.”

WVK Makelaars b.v.

Parkweg 319, Voorburg T 070 386 12 10

Dorpsstraat 52, Nootdorp T 015 310 99 48

Meer weten over WVK Makelaars en hun ruime aanbod? Kijk op www.wvk.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 127  van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn