Vader en zoon, Marc en Beau Coppes uit Voorburg zijn samen in een nieuw avontuur gedoken waarin Visual Art & Graphic Design de hoofdrol speelt in hun nieuwe bedrijf Estilo Estrella.

Marc Coppes heeft in de jaren 80 naam gemaakt als DJ en heeft jaren gewerkt in de consultancy. Hij had al langer interesse in grafisch ontwerpen, net zoals zijn zoon Beau die op dit moment studeert aan de TU Delft. Dit jaar hebben vader en zoon een mooie invulling gegeven om hun talenten samen te laten smelten in hun bedrijf Estilo Estrella. De liefde voor visual art en graphic design werd direct visueel gemaakt met casual couture voor hun eigen lifestyle brand TONY CORTIZ. De officiële DJ-naam van Marc wordt nu als merk uitgebouwd. Marc: “Mijn credo is ‘Live Life Full of Flavor’. Dus het is veel smaak en kleur, wat we in opdracht tot uiting brengen.”

Casual Couture

“Om onze creativiteit zichtbaar te maken bij een breder publiek bedrukken we onze designs op hoodies, bikini’s en T-shirts.” In de collectie Casual Couture, zijn de invloeden van de jaren 80 te zien. Door de neon-achtige kleuren (Miami Look) en de prachtige beelden van bijvoorbeeld wilde dieren te blenden (WildGlam) ontstaat een specifieke stijl. Fashionista’s, maar ook kunstliefhebbers, zijn groot fan van deze nieuwe trend op modegebied. Het is zelfs mogelijk om op aanvraag deze casual couture te laten personaliseren door Marc en Beau. Hierdoor wordt het echt ‘one of a kind’. De items zijn online te bestellen via Instagram en in de tonycortiz.store.

Creatieve brein

Opvallend is de NeonChic Ballerina die in deze collectie is opgenomen. Beau: “Voor onze allereerste opdrachtgever Katharina Karl in Namibië bedachten we het thema Desert Ballerina en als ode hieraan komt deze ballerina terug in onze collectie voor TONY CORTIZ. Mijn vader is echt het creatieve brein van ons bedrijf en ik ga onder meer over de nieuwe media, onmisbaar in deze online wereld.” Het is bijzonder om te zien welke impact een visueel verhaal heeft in de branding van een bedrijf of merk.

www.estiloestrella.com / www.tonycortiz.store

Meer weten over Estilo Estrella? Kijk op www.estiloestrella.com

Alle kleding van Tony Cortiz bestel je via www.tonycortiz.store

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 61 van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn