Jamey Bennett op de geliefde Plaats in Den Haag is de perfecte locatie om aangenaam te genieten van internationale smaken met uitzicht op het Binnenhof. Eigenaren Michael Tilkema en Melvin van der Meer zijn enthousiast over het nieuwe terras dat Zuid-Franse allure heeft gekregen.

Bij Jamey Bennett is het binnen op de Chesterfield banken of bij de open haard, net zo sfeervol als buiten op het vernieuwde terras. Met lichte scheepstouwen, olijfbomen en plantenbakken met blauwe duingrassen is er een eigen sfeer gecreëerd die perfect aansluit bij het restaurant. De houten parasols met witte doeken, de luxe gedekte tafels, de sublieme smaakcombinaties en het unieke uitzicht op de historische gebouwen, het Binnenhof met de skyline van Den Haag geven allure aan onze hofstad.

Verfijnde smaken en internationale gerechten

De hele dag kunnen gasten terecht bij Jamey Bennett. In de vroege ochtend kun je kiezen voor zowel een espresso als voor een ontbijt met brood van Menno, gepocheerde eitjes en huisgemaakte granola. Door de centrale ligging met meerdere parkeergarages op loopafstand, is het ook een uitstekende locatie voor een uitgebreide zakenlunch met mooie wijnen. ’s Avonds kom je hier met je vrienden voor een avond uit. Er is een veelzijdige menukaart met verfijnde smaken. Veel van de internationale gerechten hebben Aziatische invloeden. Eigenaar Melvin: “Onze ‘Signature Dishes’ zijn de afgelopen vijf jaar echt beroemd geworden en daar krijgen onze gasten nooit genoeg van. Dit is eigenlijk ook de reden dat gerechtjes als krabkoekjes met avocado, rauwe tonijn pizza met truffelmayonaise en de coquilles met mango-chilibotersaus altijd terugkomen op onze steeds wisselende kaart.” Bij Jamey Bennett schenken ze veel mooie wijnen en champagne per glas, shaken ze verrassende cocktails en serveren ze lekkere bites. Ook kun je hier op een mooie zomeravond voortreffelijk genieten van overheerlijke oesters met een glas champagne.

“EEN VEELZIJDIGE MENUKAART MET VERFIJNDE SMAKEN”

Het team van Jamey Bennett heeft er enorm veel zin in en kan niet wachten om zijn gasten te ontvangen voor een heerlijke avond.

Jamey Bennett

Plaats 11, Den Haag

T 070 365 02 35

Lees alles over deze heerlijke plek op De Plaats in Den Haag op www.jameybennett.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 40 & 41 van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Dave Sharman