Wittebrug Audi Forepark Den Haag is verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Donau 96. Deze gloednieuwe Audi Terminal is de allereerste vestiging met een gedeeltelijk glazen dak, waardoor de modellen van Audi nog meer schitteren.

De dealerholding Wittebrug kent elf vestigingen in de regio Den Haag, waar de merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA goed vertegenwoordigd zijn in de verschillende showrooms. Langs de A12 is sinds kort het nieuwe Audi pand te bewonderen. Het gebouw is ontworpen door Jacobs Architecten en heeft een industrieel karakter. De glazen wand in het pand, die als het ware de showroom en de werkplaats met elkaar verbindt, geeft een kijkje in de keuken van de werkplaats. Deze state of the art ruimte is ook zeer geschikt om te verblijven tijdens het onderhoud aan de Audi. Uiteraard kunnen klanten ook kiezen voor vervangend vervoer, zoals een huurauto of een huurfiets. Door het gebruik van veel glas en een prachtig atrium met een gedeeltelijk glazen dak is de Audi terminal een schitterende en royale omgeving. In de showroom staan 20 nieuwe auto’s uit de veelzijdige Audi-collectie en boven staan er 55 jong gebruikte Audi modellen klaar om zo mee weg te rijden. Deze trans­parante en sfeervolle omgeving biedt perspectief voor nu en in de toekomst.

Exposure en merkbeleving
Als je dit moderne pand binnenstapt ervaar je een fijne sfeer en word je verwelkomd door een van de gastvrouwen. Mark Verhagen directeur van Wittebrug Audi is zichtbaar trots en enthousiast over dit nieuwe ‘futureproof’ onderkomen. “De nieuwe slogan van Audi is ‘future is an attitude’ en ons gloednieuwe pand in het Forepark Den Haag past perfect in de nieuwe weg van Audi. In het duurzame gebouw is er genoeg ruimte om de modellen te presenteren. We zijn dan ook supertrots dat we nu ook officieel Audi Sport Dealer zijn geworden en dat houdt in dat wij alle RS modellen van dit label verkopen en het onderhoud hiervoor kunnen uitvoeren. In de customer private lounges of in de open ruimtes kunnen we samen met de klant op grote beeldschermen een nieuwe Audi helemaal naar wens samenstellen en naar eigen smaak configureren. De hippe loungebanken, de koffie­pantry met Capriole koffie, de hoge barelementen en de verschillende werk­ruimtes zijn perfect geschikt om kennis te maken met het aanbod van Audi. Op het terrein is een laadplein waar plug in hybride en volledig elektrische modellen kunnen worden opgeladen. De Audi e-tron GT is een echte Audi maar dan uit de nieuwe generatie met een volledig elek­trische rijbeleving. Supersnel, stil en comfortabel. Je kunt er sportief mee rijden en het DNA van Audi is zeker terug te zien in deze auto en alle andere modellen die wij in de Audi Terminal presenteren.”

Wittebrug Audi Forepark Den Haag
Donau 96, Den Haag
T 070 342 93 33
www.wittebrug.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 86 t/m 87 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn