In het bruisende centrum van Den Haag zijn Parfumerie Douglas en Drogisterij Etos op meerdere locaties gevestigd. Vijf vestigingen worden gerund door de familie Schmale. Deze winkels vol make-up, huidverzorging en prachtige parfummerken geven net dat beetje extra voor de ultieme klantbeleving.

In de sfeervolle parfumeries op de Frederik Hendriklaan (de Fred) en de Theresiastraat in Den Haag, worden klanten en beauty-liefhebbers verrast door de klantvriendelijkheid van het vaste team en het gigantische aanbod van luxe merken. Dit familiebedrijf is opgericht door Wim Schmale en zijn vrouw Yvette. “Mijn man Wim komt uit een drogistenfamilie en in 1983 hebben we onze allereerste Etos Winkel in de Betje Wolffstraat opgericht en daarna volgden de Etos winkels de Theresiastraat en de Loosduinse Hoofdstraat in Loosduinen. Op het moment dat we merkten dat onze dochters Kim, Tessa, Kayo en haar man Joey interesse hadden om in ons familiebedrijf te stappen, besloten Wim en ik om verder uit te breiden met twee franchise Douglas stores.”

Onderdompelen in luxe
Het team van Douglas heeft een ongekende kennis in huis over schoonheid. Uit ervaring weten de mensen bij deze Douglas Stores welke producten van onder andere Chanel, Sisley, Sensai of Origins (vegan) uitblinken. Er wordt echt gekeken naar welk product past bij welk huidprobleem en welke combinaties zorgen voor een optimaal resultaat bij de klant. Hierdoor is het mogelijk dat je bijvoorbeeld met verschillende merken naar buiten gaat, omdat deze het beste passen bij jouw huid. Daarnaast zijn er ook exclusieve geurlijnen van mooie merken zoals Aqua Di Parma en Tom Ford. Yvette: “Voor ons is de klantbeleving heel belangrijk en dat je vanuit je hart de klanten ontvangt, en zorgt dat ze met een blij gevoel de winkel uit gaan. Het grote verschil van onze Douglas winkels en onze Etos filialen is vooral dat het bij een drogisterij vaak meer medisch is. Terwijl bij de parfumerie onze klanten zich willen onderdompelen in de totale beleving. Onze producten zijn 24/7 ook online verkrijgbaar. Nieuw is het online reserveren van een product bij een van onze filialen, dan betaal je in de winkel en zorgen wij voor het advies en net dat beetje extra voor de ultieme klantbeleving.”

Douglas Store
Frederik Hendriklaan 176, Den Haag
T 070 306 11 48
Theresiastraat 130, Den Haag
T 070 205 46 52
www.douglas.nl

Etos
Theresiastraat 109, Den Haag
T 070 385 84 14
Betje Wolfstraat 136, Den Haag
T 070 389 44 00
Loosduinse Hoofdstraat 587, Den Haag
T 070 205 47 64
www.etos.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 65 van LEVEN! Magazine #48

Tekst: Bo Vrolijk