In Nederland is MegaStores in Den Haag een unieke woonboulevard. Alle smaken op woongebied zijn hier onder één dak vertegenwoordigd en er is meer. Je kunt hier ook meteen de dagelijkse boodschappen inslaan en tussendoor genieten op de overdekte terrassen van het horecaplein.

MegaStores in Den Haag is het grootste overdekte woonwinkelcentrum van Nederland met ruim vijftig veelzijdige (woon)winkels. Dit is een uitstekende plek om inspiratie op te doen voor thuis. Bij MegaStores word je aangenaam verrast door het aanbod van exclusieve woonwinkels zoals Montel, Swiss Sense, Hoogeboezem, Auping Plaza, Berg&Berg, Henders & Hazel en @home aangevuld met unieke mix and matchzaken als Woonexpress en Xenos.

Mix & match

Het aanbod van interieur, keukens, sanitair, vloeren en woonaccessoires is natuurlijk gigantisch bij MegaStores. Isabel van der Maas, Marketing Manager van MegaStores: “Eigenlijk is alles voor in en om het huis hier verkrijgbaar en voor elk budget. Het hele gezin komt hier aan bod, wij hebben specifieke woonwinkels en bekende ketens, zoals Haco, Roobol, BCC voor alle apparatuur en er is zelfs een dierenspeciaalzaak.” Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je hier uitstekend terecht, onder meer bij de supermarkt en steeds komen er speciaalzaken bij. “Voor startende ondernemers bieden wij interessante mogelijkheden. Met bijvoorbeeld een Pop-Up store kunnen ze proeven aan deze locatie vol bedrijvigheid.”

Rooftop Lounge

Meer dan drieënhalf miljoen bezoekers zijn jaarlijks te gast bij MegaStores. “Om te blijven verrassen zijn er geregeld nieuwe evenementen. Wij verbinden graag het shoppen met genieten bij MegaStores. We hebben op dit moment een tijdelijke Rooftop Lounge op het parkeerdek op de derde etage met een prachtig uitzicht over de stad. Hier bieden we onze bezoekers een gratis drankje aan. Als dit initiatief een succes wordt dan is Den Haag een hotspot rijker.”

Nog op zoek naar mooie plek om inspiratie op te doen voor je huis? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 52 en 53 in de herfst editie van LEVEN! Magazine.

www.megastoresdenhaag.nl

Tekst Bo Vrolijk
Fotografie Eelkje Colmjon