Never a dull moment op Scheveningen. De avondagenda is dit najaar goed gevuld. Van klassieke muziek tot jazz en van film tot muzikale expedities. Nieuw is het festival 200 By The Sea dat maar liefst tweehonderd muziekacts naar het strand haalt.

De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Het bruist alle avonden van het jaar aan zee. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out Scheveningen. A Night Out Scheveningen laat zien wat het avondleven van Scheveningen te bieden heeft. Neem een kijkje in alle avondprogrammering en parels van plekken op Scheveningen, maar ook speciaal georganiseerde muziek evenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of proef de grandeur van het Kurhaus. A Night Out Scheveningen biedt ideeën voor activiteiten te kust en te keur.

Swingen bij het strand

De herfst brengt frisse klanken met zich mee en zit vol avondvullende (muzikale) evenementen. In september kan je elke vrijdag swingen op De Pier met The Lighthouse Music Collective. Ook Holland Casino laat van zich horen met elk weekend live muziek. En in de maand september gaan de jazzavonden van Muzee weer van start! In november kan je mee op muzikale expeditie met Hummingbird Music. Deze tour laat je proeven waarom het leven zo fantastisch is aan zee en toont welk muzikaal talent Den Haag en Scheveningen in huis hebben. Of geniet van een spannende avond uit in de spiksplinternieuwe Dolby Cinema zaal van Pathé. Na afloop van een bezoek aan de bruisende boulevard verlaat je Scheveningen stralend. En kom je vast vaker voor een avondje uit aan zee!

Agenda

Bekijk de evenementen agenda nu online door hier te klikken en snel verder te lezen op pagina 54 en 55 in de herfsteditie van LEVEN! Magazine.

Blijf op de hoogte van A Night Out aan Zee-evenementen via Buitengewoon Scheveningen en This is The Hague.
www.buitengewoonscheveningen.nl
www.denhaag.com

Fotografie Peter Boonen, Maurice Haak