Jochem Cieremans van Euroconstruct staat in Den Haag bekend om zijn indrukwekkende renovaties. Samen met Joren Vis van FOAM Architecten en Wendy Mahieu van Studio Wendy Mahieu is er een unieke samenwerking ontstaan.

Als liefhebber van design en architectuur is Jochem Cieremans van mening dat het beste en mooiste resultaat op het gebied van renovaties aan monumentale panden en andere projecten gecreëerd kan worden met een professioneel team. “Samen met Joren Vis van FOAM Architecten en Wendy Mahieu van Studio Wendy Mahieu realiseren we mooie resultaten van uitzonderlijke hoge kwaliteit. Door deze unieke samenwerking creëren we op geheel eigen wijze en in overeenstemming met de opdrachtgever een verrassende signatuur.” Opvallend is het gedetailleerde design dat in alle verschillende disciplines doorschemert.

Tot het laatste detail

Iedereen heeft zijn eigen specialisatie in deze samenwerking. De architectuur van het Rotterdamse bureau FOAM Architecten richt zich op de particuliere woningmarkt en is tijdloos, strak en eigenzinnig. De architectonische elementen worden samengevoegd met het interieurontwerp van Studio Wendy Mahieu en Euroconstruct is verantwoordelijk voor de uitvoering van het hele bouwproces. Samen denkt het drietal mee over specifieke woonwensen en ze stemmen hun plannen af op de behoeften van de opdrachtgever. De fascinatie van Wendy voor kwaliteit en detail wordt op geraffineerde wijze vertaald naar een bijzonder ontwerp met een unieke signatuur en is zichtbaar in de luxe materialen. De expertise van dit professionele team wordt gebundeld tot één geheel.

Renovatie van rijksmonument

Trots is dit drietal op het meest recente project op het Sweelinckplein in Den Haag. Deze renovatie is uitgevoerd voor een relatie van Euroconstruct die vanuit Australië weer terugkeert naar Nederland en waarvoor al eerder een pied-à-terre succesvol is gerenoveerd. Klik snel hier om gratis verder te lezen op pagina 48 in de herfsteditie van LEVEN! Magazine.

www.wendymahieu.nl
www.euroconstruct.net
www.foamarchitecten.nl

Tekst Bo Vrolijk
Fotografie Myrthe Slootjes