Op Landgoed Voorlei in Voorburg-Leidschendam woon je in een overweldigend groen parklandschap van dertig hectare. Verdeeld over negen verschillende groensferen komen er zo’n 325 woningen. Een rijk gevarieerd aanbod van statige herenhuizen, royale geschakelde woningen, halfvrijstaande woningen, vrijstaande villa’s, luxe appartementen, penthouses en ook een aantal bouwkavels. Landgoed Voorlei is een ontwikkeling van Borghese Real Estate en KondorWessels Projecten.

In verschillende prijsklassen, duurzaam en energiezuinig. Ieder deelgebied met zijn eigen unieke architectuur en identiteit. Op Landgoed Voorlei woon je buiten en dichtbij steden als Den Haag, Leiden en Rotterdam.

De eerste woningen in de verkoop
Voorjaar 2023 start de verkoop van de grondgebonden woningen in de deelgebieden Het Lint, De Boomgaard en Vlietzicht. Drie gebieden met totaal verschillende groen-sferen. Wonen langs een lommerrijke bomenlaan, tussen de fruitbomen in een boomgaard of in een prachtig groen decor aan een vijver.

Onthaasten, ontspannen én opladen in Het Lint
Het Lint is heerlijk vrij en landelijk wonen aan de rand van Landgoed Voorlei. Zodra je de statige bomenlaan in rijdt, valt alles van je af. Écht thuiskomen. De rust. De ruimte.
Het groen. Klassieke architectuur met elf karakteristieke vrijstaande villa’s, tien halfvrijstaande woningen, zes rij-woningen. Het woonoppervlak varieert van 148 tot 201 m2. Ook komt er een aantal vrije bouwkavels. Dé plek om te onthaasten, te ontspannen én op te laden.

Pluk de dag in De Boomgaard
In de unieke setting van een boomgaard komen twintig geschakelde woningen variërend van 143 tot 197 m2. Authentieke architectuur met gebruik van natuurlijke materialen. Groen, bewust en duurzaam wonen. Hier leef je met de seizoenen, groeien de kinderen met elkaar op en kunnen zij vrij rondrennen in de natuur.

Een plekje op de eerste rij in Vlietzicht
Wonen in Vlietzicht aan de Veursestraatweg is kiezen voor een plekje op de eerste rij. Dé zichtlocatie van Landgoed Voorlei. In een prachtig groen decor staan achttien statige herenhuizen met op de voorgrond een mooie vijver en erachter in het groen twee moderne halfvrijstaande woningen en acht royale geschakelde woningen. Het woonoppervlak varieert van 126 tot 198 m2. Vlietzicht biedt veel ruimte binnen én buiten “Met gemiddeld 1.000 m2 groen per woning is wonen op Landgoed Voorlei in Leidschendam-Voorburg echt iets bijzonders!”, aldus de betrokken makelaars. “Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan nodigen we je uit voor de officiële opening van de Sales Lounge op Landgoed Voorlei. Kom alvast de sfeer proeven en kennismaken. Of maak een afspraak op het landgoed of bij ons op kantoor, dan vertellen je alles over het park, de kwaliteit, de duurzaamheid en de Woningborg Garantie met extra zekerheid voor kopers.”

Ontdek Landgoed Voorlei
Frisia Makelaars
T 070 342 01 01

WVK Makelaars
T 070 386 12 10

Christie’s International Real Estate
T 070 200 88 66

Bezoek voorlei.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 52 t/m 53 van LEVEN! Magazine #53