Maatschappelijk verantwoord ondernemen, efficiënt werken, kosten besparen: Canon Business Center Den Haag helpt MKB-bedrijven er graag mee. “Kom vooral eens langs op onze nieuwe locatie, vlakbij het ADO stadion, dan vertel ik graag wat wij allemaal voor je kunnen betekenen”, zegt manager Dennis Mulder enthousiast.

Bij Canon Business Center Den Haag klop je niet ‘alleen maar’ aan voor een nieuwe printer. “Wij bieden veel meer dan dat”, legt Dennis uit. “Wij zijn dé specialist als het gaat om de combinatie van hardware, software, consultancy, papier en supplies. Wij kunnen dus voor elk bedrijf de juiste specifieke oplossing of juist een compleet totaalpakket bieden. Binnen een organisatie verzorgen wij alle documentstromen. Denk bijvoorbeeld aan digitalisering en factuurverwerking, maar wij hebben ook oplossingen om ervoor te zorgen dat bedrijven juist minder gaan printen. Kortom, wij zijn jouw regionale partner voor een totale bedrijfsoptimalisatie.”

Focus op het MKB

Canon Nederland richt zich op de grotere corporate accounts, terwijl de Canon Business Centers zich richten op het MKB, met name op bedrijven en organisaties met zo’n 25 tot 600 medewerkers. “CBC Den Haag is sinds deze zomer gevestigd in het Castellum op het Forepark. Een fijne plek, dichtbij de snelweg dus uitstekend te bereiken, en midden in het gebied waarop wij ons richten: vanaf het Westland tot Gouda aan de ene kant en Hoofddorp aan de andere kant. Met een team van tien professionals werken wij hier aan regionale betrokkenheid en bekendheid. Onze account managers gaan natuurlijk vaak naar klanten toe, maar veel ondernemers weten ons ook zelf te vinden. Een goede keus, want dan kunnen ze onze oplossingen direct met eigen ogen zien en uitproberen.”

Een account manager en een consultant kunnen samen laten zien wat het oplevert om zaken te doen met Canon en vervolgens in overleg een oplossing op maat bieden. “Wij beschikken over een uniek print management platform in de cloud, in combinatie met onze multifunctionele systemen. Dat maakt onze werkwijze oprecht onderscheidend; het is nooit een standaardverhaal. Wij zoeken écht verbinding met onze klanten, zodat we samen win-winsituaties kunnen creëren. Zeker in deze tijden van corona is het voor zowel nieuwe als bestaande klanten heel interessant om te kijken wat binnen hun organisatie effectiever kan en op welke manier direct kosten bespaard kunnen worden.”

Maatschappelijk verantwoord

Wil je als ondernemer stappen zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord onder- nemen (MVO), dan is Canon Business Center Den Haag eveneens het juiste adres. “Bij Canon kun je rekenen op high-tech kwaliteit: niet voor niets is het bedrijf immers al jarenlang wereldwijd marktleider. Maar het is ook goed om te weten dat MVO hoog op de agenda staat. Zo worden machines deels gemaakt van gerecycled materiaal, is het stroomverbruik extreem laag en wordt het papier dat we verkopen CO2- neutraal geproduceerd. Dat is echt een unieke propositie.”

Canon Business Center Den Haag combineert de kracht van een multinational met regionale betrokkenheid. “Dankzij deze centrale locatie kunnen wij snel en gemakkelijk schakelen met onze klanten. Wij zijn bovendien actief binnen verschillende netwerkclubs in de regio en ontmoeten daar graag nieuwe ondernemers. Want de betrokkenheid en het persoonlijke contact staan bij ons altijd voorop.”

——————————————————————————————————————-

Sneller, slimmer en veiliger werken

Dankzij een sterk aanbod aan producten, software en services kun je sneller, slimmer en veiliger werken. Canon Business Center Den Haag onderscheidt zich door:

PERSOONLIJK CONTACT
“Wij bevinden ons letterlijk dichtbij onze klanten, weten goed met wie we te maken hebben en bieden passende, individuele oplossingen.”

SLIMME SERVICE
“Onze service engineers staan altijd klaar om op het hoogste niveau service te verlenen.”

KENNIS VAN ZAKEN
“Wij beschikken zelf over een schat aan kennis, maar kunnen ook terug-vallen op de kennis die Canon als fabrikant en business partner heeft.”

——————————————————————————————————————–

Canon Business Center Den Haag

Loire 174, Den Haag
T 088 210 55 00

Meer weten? Kijk op www.canonbusinesscenter.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 84 t/m 85 van LEVEN! Magazine #46

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn