De nieuwe showroom en winkel ‘Edisons by Roger’ in Wateringen heeft een eigen signatuur. Geraffineerde verlichting wordt gecombineerd met interieurdesign en luxe woonaccessoires van merken als Stout Verlichting, Claudi, Eichholtz Interiors en het eigen label Edisons by Roger.

Het familiebedrijf Edisons in Den Haag staat al 51 jaar bekend om de uit­zonderlijke collectie, de klantgerichte service en omdat bijna alles op maat gemaakt kan worden. Eigenlijk is alles mogelijk op het gebied van interieur, styling en verlich­ting. De vertrouwde winkel in Den Haag heeft plaatsgemaakt voor een nieuw dynamisch woonconcept in Wateringen. Dit uitzonderlijke pand in het Westland heeft veel mogelijkheden en gratis parkeerplekken voor de deur. Vanuit deze nieuwe winkel en showroom Edisons by Roger, creëert lichtspecialist Roger van Bukel samen met zijn vrouw Claudia en styliste Angela sfeervol interieur en stralend licht voor appar­tementen, huizen, kantoren, hotels, restaurants, winkels en zelfs voor in de tuin. Je kunt hier zelfs een 3D ontwerp laten maken om alvast een sfeerimpressie te krijgen van jouw eigen nieuwe interieur.

Geraffineerde verlichting, interieurdesign en luxe woonaccessoires

Het luxere assortiment van meubels, woon­accessoires en verlichting is geïnspireerd op in­drukwekkende bestemmingen. De invloed van internationale designers en architecten is duidelijk zichtbaar. Het nieuwe label Edisons by Roger komt met verrassende verlichting en woonaccessoires naar eigen ontwerp. Roger van Bukel: “We ontwerpen al jaren in opdracht voor de klant en het is mooi om nu naast de veelzijdige collectie ook een eigen merk te voeren. Hierdoor creëren we een smaakvol in­terieur en sfeervol licht met snelle leverings­tijden over de hele wereld. Hoewel reizen in deze tijd uitdagend is staat er toch een tweede levering klaar voor een huis op het eiland Koh Samui en gaan we binnenkort naar Curaçao voor een aantal projecten. Edisons heeft een enorme diversiteit aan klanten en opdrachten en dat maakt dit vak ook zo bijzonder.” Om in te spelen op de groeiende vraag van klanten heeft Edisons by Roger sinds kort een webshop. Laat je inspireren door de verrassende collectie en jouw interieur komt tot LEVEN!

Edisons by Roger

Kwaklaan 6, Wateringen

T 070 360 06 94

Meer weten? Kijk op www.edisonsbyroger.com

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 72 & 73 van LEVEN! Magazine #46

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn