Het geheim van een vorstelijke nachtrust ontdek je in de mooiste Hästens Store van Nederland. De koningsblauwe showroom is gevestigd in het voormalige koetshuis van Hotel Des Indes in het charmante winkelgebied van de Denneweg in Den Haag.

Aan de rand van het prachtige Lange Voorhout en het Museum­kwartier is Hästens Store Den Haag echt een paradepaardje. Deze showroom met bedden op wereldniveau is gevestigd in het voormalige koetshuis van Hotel Des Indes. Eigenaar Freek Fidder heeft deze locatie weloverwogen gekozen voor het merk Hästens. “Als oorspronkelijke zadelmakerij heeft Hästens het paard opgenomen in de bedrijfsnaam als eerbetoon aan de meester­zadelmakers. Deze vak­mannen gingen met de komst van de auto zich meer richten op het maken van matrassen, zittingen en kussens van echt paardenhaar. De nieuwe generaties die volgden hebben deze ambacht steeds verder ontwikkeld. Paardenhaar blijft de magie van de natuur en is de basis van alle Hästens bedden waar je de hele dag profijt van voelt. Het Zweedse Koningshuis maakte Hästens tot Hofleverancier en inmiddels zijn deze luxe bedden met de bekende blauwe ruit wereldberoemd.”

Store manager Jim Scholten en eigenaar Freek Fidder

Hemels dromen

Bij Hästens Store Den Haag kun je in de Sleep Spa zelf het samenspel tussen veren, paardenhaar, wolvezels, katoenen tijk, vlas en hout als een warme omarming ervaren. Store Manager Jim Scholten neemt je mee voor de Hästens die het beste bij jou past. “Het assortiment begint bij het basismodel van € 5.790 tot aan het meest luxe model van maar liefst 34 lagen en een prijskaartje van € 38.900.” Alsof je op een wolk ligt is het alleen nog maar de keuze welk model Hästens het gaat worden en met welke accessoires slapen nog hemelser wordt. Vederlichte dekbed­ den, hoofdkussens, hoogwaardig bedlinnen van Egyptisch katoen en het befaamde Hästens topdekmatras maken de droom compleet.

Bedmassage en service

Voor alle bestaande en nieuwe Hästens­eigenaren in de Haagse regio bestaat de mogelijkheid voor een kosteloze servicebeurt. Hästens bedden zijn gemaakt van natuurproducten en worden daarom vakkundig gemas­seerd en daarbij krijg je ook uitleg over het onderhoud. In het geval van een verstelbaar bed wordt ook de elektrische installatie nauwkeurig ge­controleerd en worden indien nodig de batterijen kosteloos vervangen. Zo kan iedereen weer vorstelijk slapen en uitgerust LEVEN!

Hästens Store Den Haag

Denneweg 4, Den Haag

T 070 219 68 42

Meer weten? Kijk op www.hastens.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 71 van LEVEN! Magazine #46

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn