Ben je al eens in het hoogste restaurant van Nederland geweest? The Penthouse op de bovenste verdiepingen van de Haagse Toren is écht een bijzondere plek.

Geïnspireerd op het beroemde Flatiron Building uit New York en hoger dan het restaurant van de Eiffeltoren. Een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot wel 45(!) kilometer ver. Het restaurant, de sky bar, business suites, meeting rooms, studio’s, appartementen en werkplekken.

Nooit saai

“De verschillende locaties van The Penthouse worden vaak gecombineerd: gasten overnachten in een appartement op de 39ste verdieping en genieten van een diner op de 42ste. Soms zou ik de gasten die ’s ochtends aan een kop koffie zitten, weleens 12 uur later een kijkje willen laten nemen. Dezelfde tafel is dan misschien onderdeel van een spetterend feest of een private dining evenement van een ambassade. Die variatie aan gasten en events maakt dat het hier nooit saai is. Ik verveel me eerder thuis dan hier!”

Nieuwe chef en Sky Bar

The Penthouse is al ruim zes jaar een internationale ontmoetingsplaats. Meer lezen over The Penthouse en wat daar allemaal te doen valt? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 48 en 49 van LEVEN! magazine

The Penthouse – Haagse Toren
Rijswijkseplein 786, Den Haag (naast HS)
T 070 305 10 00
www.thepenthouse.nl