De Royal Dinner Cruise The Hague is een smaakvolle rondvaart in de Haagse wateren met familie, vrienden of zakenrelaties. De mogelijkheden zijn bijna grenzeloos door de veelzijdige luxe arrangementen of op maat gemaakte boottochten.

‘In de Wereldt is veel Gevaer’ is een prachtig landgoed aan de Vliet in het oude centrum van Voorburg. Op deze unieke locatie vlakbij Den Haag worden  sinds 2017 vanuit het Koetshuis op aanvraag luxe boottochten georganiseerd. Voordat een select gezelschap aan boord gaat van het schip worden er bubbels en luxe hapjes geserveerd om alvast helemaal in de sfeer te komen. De Royal Dinner Cruise vaart uit richting Hofwijck en Laakhaven tot in de grachten van Den Haag.

Private Dining

Onderweg zijn er afhankelijk van het arrangement tussenstops bij bijvoorbeeld de Kompaan, Capriole of bij Mama Kelly voor een bier-, koffie- of wijnproeverij. Daarna wordt de tocht vervolgd om aan te meren bij de Hooigracht in Den Haag om daar vlakbij te kunnen genieten van een Private Dining bij Flamant in de Frederikstraat. De intieme ambiance past goed bij de mooie wijnen die ze schenken en verfijnde gerechten op sterrenniveau. Na het driegangendiner of de uitgebreide lunch vaart de boot weer terug naar Voorburg of indien gewenst naar een alternatieve eindlocatie. Met een muziekje op de achtergrond, de wind door je haren en de schittering op het water is het een belevenis om Den Haag op deze manier te ontdekken.

Bemanning

De enthousiaste bemanning van de stalen sloep bestaat uit Rick Melsert (kapitein en ondernemer) en Jeroen Habraken (gids en ondernemer). Lees alles over ze door hier te klikken en verder te lezen op pagina 76 en 77 van LEVEN! magazine.

www.royaldinnercruise.nl

Tekst Bo Vrolijk