Hofhouse is niet te missen: het strak vormgegeven gebouw met de blauwgroene weerspiegelende ramen ligt naast het Centraal Station in hartje Den Haag. Het riante beschutte terras aan de voorzijde met de opvallend grote witte plantenbakken nodigt uit om lang te blijven, ook wanneer de dagen korter worden.

De acht food corners vertegenwoordigen diverse wereldse keukens. Enthousiaste ondernemers zorgen voor een gevarieerd aanbod van lekkere en voedzame gerechten. De smaken verschillen, maar de ingrediënten zijn allemaal vers, biologisch, passend bij het seizoen en zoveel mogelijk van lokale telers. Loop gerust het rijtje langs en laat je inspireren door de geuren en kleuren voordat je een keuze maakt. De foodspecialisten geven je graag informatie en houden rekening met (dieet)wensen en persoonlijke voorkeuren. De reis begint in Nederland bij Toastable en gaat via Azië, Zuid-Amerika, Afrika en Noord-Amerika naar Italië bij Joey’s.

Food corners

Bij Toastable geniet je van heerlijke koffie van Vascobelo gemaakt door gepassioneerde Naast Toastable zit food corner Soups & Salads. Hier vind je dagelijks twee vers bereide soepen en een uitgebreide saladebar waar je verrassend samengestelde salades kunt bestellen. Meer zin in sushi of tamaki? Dan zit je goed bij Madame Gao. Hier hebben ze naast sushi ook originele gerechten met invloeden uit Japan en Hawaï, zoals poké bowls en tempura gamba’s. Helemaal lekker met een glas bubbels!

De reis gaat door: Sabores del Sol is Zuid Amerikaans op z’n best. Lees uitgebreid over deze en alle andere food corners door hier te klikken en snel verder te lezen op pagina 138 en 139 van LEVEN! Magazine.

Hofhouse
Rijnstraat 10
T 06 82 46 38 95
www.hofhouse.nl

Tekst Lizzy De Wilde
Fotografie Louise Boonstoppel, Bas Adriaans (Exterieur)