Bij Paluco kun je zeven dagen per week terecht voor een smaakvol ontbijt, een voortreffelijke lunch en een gezellige borrel. De stijlvolle lunchroom was in handen van Patisserie Jarreau. Leo Pronk, bekend van de Lof der Zotheid, is de trotse nieuwe eigenaar.

In het gezellige Benoordenhout kunnen bewoners en bezoekers lekker lunchen bij Paluco. De eigenaren van Jarreau hebben deze lunchroom samen met hun dochter vijf jaar geleden opgericht. De liefde voor fijnproeverij en topkwaliteit is het uitgangspunt van deze zaak. Op het moment dat hun dochter een andere weg in wilde slaan, ging het echtpaar Jarreau op zoek naar iemand die de zaak met alle egards zou kunnen voortzetten. Leo Pronk van de Lof der Zotheid is een bekende gastheer in deze buurt en met gepaste trots is hij de nieuwe eigenaar van Paluco.

Stijlvol en smaakvol

Het concept met Haagse allure wordt in ere gehouden. Leo Pronk en chef Stefano hebben een mooie aanvulling gedaan om het Benoordenhout nog meer te laten bruisen. Vanaf half negen in de ochtend kun je de dag beginnen met een schuimende latte macchiato of thee van Betjeman & Barton. De verse croissants of hun specialiteit Eggs Benedict Paluco met 42 maanden gerijpte Pata negra zijn erg smaakvol. Leo Pronk: “Bij Paluco kunnen gasten zeven dagen per week, dus ook op zondag op ons mooie terras in de zon of in de stijlvolle zaak genieten van taartjes van Jarreau en veel ander lekkers voor ontbijt, lunch en borrel.”

Bubbels en lekkernijen

Naast klassiekers voor de lunch als een clubsandwich en Holtkamp kroketten op brood zijn hier ook mooie salades verkrijgbaar. Lees alles over deze heerlijke maaltijden door hier te klikken en snel verder te lezen op pagina 41 van LEVEN! Magazine.

Paluco
Paul Gabriëlstraat 62, Den Haag
T 070 205 46 97
www.paluco.nl

Tekst Bo Vrolijk