Nieuwenhuis Corporate Fashion ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 23 jaar corporate fashion collecties en bewijst dat bedrijfskleding wel degelijk de titel ‘fashion’ kan dragen.

Jan Nieuwenhuis weet waar hij het over heeft als hij vol enthousiasme over bedrijfskleding vertelt. Nadat hij samen met zijn vrouw tien jaar ervaring heeft opgedaan bij een gerenommeerd bedrijf in bedrijfskleding, beginnen zij een eigen zaak: Nieuwenhuis Corporate Fashion. Nieuwenhuis: “Bedrijfskleding heeft het imago oubollig te zijn. Daar wilden we mee afrekenen. Bedrijfskleding moest Corporate Fashion worden! Natuurlijk moet Corporate Fashion voldoen aan een aantal eisen die nogal nauw luisteren. Een collectie moet ‘tijdloos’ zijn, geschikt voor jong en oud en voor een maatje meer of minder. Het moet afgestemd zijn op de werkzaamheden van de drager en passen bij het corporate image van een bedrijf. Het duurde even voordat fashion collecties geaccepteerd werden als corporate look, maar inmiddels zijn we ruim 23 jaar verder en is onze insteek meer dan succesvol gebleken.”

Eigenaren Jan en Marieke Nieuwenhuis

Unieke eigen collecties

Het aantal aanbieders in bedrijfskleding is groot, het aantal aanbieders in Corporate Fashion is klein. “Met drie eigen collecties en diverse custom made collecties in het hoge segment maken wij het onderscheid. Onze Travel Suit Collectie is razend populair. Iedereen kent het inmiddels wel: een mix van polyamide en elastaan. Het is een kwaliteit met optimaal draagcomfort, stretch, kreuk- en pillingvrij en wij produceren het al ruim acht jaar. De collectie kent meer dan vijftig onderling uitwisselbare items voor dames en matchende items voor heren en is leverbaar in een groot aantal kleuren en uiteenlopende dessins. Nieuw is onze Limitless collectie, gemaakt van een bijzonder comfortabele stof met een rijke satijn-uitstraling. Verkrijgbaar in legio zelf ontworpen of custom made prints. Al onze collecties kunnen uiteraard qua design en kleur afgestemd worden op het corporate image van onze klanten.”

Kwaliteit op maat

Het team van Nieuwenhuis Corporate Fashion bestaat inmiddels uit negen vaste, gedreven en betrokken medewerkers die weten van de hoed en de rand. Ze staan voor optimale service, van het aanmeten op locatie tot ver na uitlevering. Een modern geoutilleerd atelier in eigen huis, een strakke logistiek en een gratis klantenbestelsysteem zorgen voor een naadloze implementatie en naleveringen van kledingprogramma’s binnen een organisatie.

Nieuwenhuis Corporate Fashion

Naaldwijkseweg 6b, Wateringen

T 017 428 13 32

Meer weten? Kijk op www.nieuwenhuisfashion.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 100 & 101 van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Lizzy de Wilde