In Westfield Mall of the Netherlands heeft Wittebrug een store geopend. Op dit perfecte punt kan het winkelend publiek op een unieke manier kennismaken met een wisselende collectie van de automerken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA.

De dealerholding Wittebrug kent elf vestigingen in de regio Den Haag, waar de merken Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA goed vertegenwoordigd zijn in de verschillende showrooms. In Westfield Mall of the Nederlands is een royaal aanbod met verschillende winkels en brandstores. De open store van Wittebrug van 250 m2 valt behoorlijk op. Het winkelend publiek kan hier langs lopen, maar ook doorheen lopen waarbij allerlei modellen onderdeel zijn van een wisselende collectie. Salesmanager Volkswagen, ŠKODA en de Store, Antoine Linderhof: “Deze unieke locatie is echt een toevalstreffer en het is geweldig om op deze plek onze Private Lease Store onder de aandacht te kunnen brengen. Wittebrug zet hier een heel nieuw concept neer, waar bezoekers met twee stokbroden onder hun arm en een paar shoppingbags in hun hand kennis kunnen maken met een wisselende selectie auto’s.” Ook de elektrische modellen van de verschillende merken maken deel uit van de collectie. Buiten de openingstijden wordt er regelmatig gewisseld van modellen, zodat het aanbod altijd weer vernieuwend is.

Exposure en merkbeleving

“In de Mall zullen naar schatting ongeveer 14 miljoen bezoekers per jaar rondlopen, dat is een behoorlijke exposure waar wij erg blij mee zijn. In de store hebben wij onze eigen gastvrouwen en -heren die onze merken vertegenwoordigen. Als bezoekers meer informatie willen over een specifiek merk of model, dan wordt er naar wens door een van onze autoverkopers contact opgenomen en een afspraak ingepland op een van onze vestigingen. In de private lease store kun je zien hoe je voor een vast bedrag per maand een heel mooie auto kunt rijden.”

“VEELZIJDIG MERKENAANBOD EN PRIVATE-LEASE MOGELIJKHEDEN”

Van links naar rechts: Rumeyra Ulker, Guus Reints, Antoine Linderhof en Espri Backes 

Het verschil van de store van Wittebrug zijn niet alleen het veelzijdige merkenaanbod, maar ook de private-lease mogelijkheden. “Om de beleving compleet te maken hebben we een samenwerking met Gazelle en promoten we de elektrische fietsen aan de wanden in onze store. Dit is een mooie aanvulling op ons eigen merkenaanbod. In de winkel worden de mogelijke leads verzameld en doorgezet naar onze showrooms of als het gaat om de etsen dan koppelen wij dit terug aan Gazelle. Bij Wittebrug ontvangen we mensen uit heel Nederland. In de regio Haaglanden, Westland en Duin- en Bollenstreek hebben we elf Wittebrug vestigingen en met deze unieke winkel willen we op een laagdrempelige manier mensen meenemen in onze merkbeleving.”

Wittebrug Private Lease Store

Westfiels Mall of The Netherlands

Meer weten? Kijk op www.wittebrug.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 82 & 83 van LEVEN! Magazine #47

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn

Meer weten? Kijk op