Den Haag en ook Scheveningen zijn flink in opkomst als aantrekkelijke trekpleister: voor toeristen, dagjesmensen en ook voor de inwoners zelf.

Er wordt flink geïnvesteerd om van deze mooie stad aan zee – achter de duinen – een waar bezoekerspareltje te maken en een fijne stad om te wonen en werken. En dat is goed te merken. Als we inzoomen op Scheveningen zien we naast een mooi ontwikkeld en gezellig havengebied een hippe badplaats waar genoeg te beleven is. De Pier is opgepimpt tot een hippe food court en je kunt een ritje maken in het reuzenrad met spectaculair uitzicht over de stad en over de zee. De zuidboulevard heeft een mondiale look gekregen, ook de noordboulevard gaat op de schop en krijgt een chique uitstraling die helemaal past bij de royale badplaats. Scheveningen wordt in ere hersteld en terecht.

Hele jaar geopend

Bij Scheveningen denk je natuurlijk ook aan het strand en nu de lente daar is, zijn de strandtenten weer open, heerlijk! Maar er is een horecaparel gevonden dat het hele jaar geopend is. Op de boulevard van Scheveningen, vlakbij de Pier vind je Bar & Grillrestaurant  Steam. Een super gaaf concept waarbij je zo de Victoriaanse tijd in stapt. Een bijzondere wereld vol stoom, mechaniek en verbeelding. Het complete interieur is geïnspireerd op de Steampunk trend en zorgt daarmee echt voor een bijzondere belevenis. De industriële look & feel en de in stijl geklede crew zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van romantiek, industrie en revolutie. Steam staat bekend om de vele speciaalbieren – meer dan 50! – en de mooie kwaliteit vlees, bereid in de Mibrasa oven. Voor een goed stuk vlees en gerechten met een leuke twist, ben je bij Steam aan het juiste adres.

Bierliefhebbers opgelet

Als je van bier houdt, zit je bij Steam goed. Lees alles over de vijftig verschillende bieren van waaronder lokale bieren van Brouwerij Scheveningen en Kompaan door hier te klikken en gratis verder te lezen op pagina 120 & 121 van LEVEN! Magazine.

Bar & Grill Restaurant Steam
Strandweg 55, Scheveningen
T 070 355 33 22
www.steamscheveningen.nl

Tekst Sainah Reis
Fotografie Casper Van Dort