Van jongs af aan veel sporten en een sterke drive om anderen te helpen, dat verbindt hen. Daarnaast vullen ze elkaar goed aan en staat een leven lang leren centraal voor beiden. Founders Martijn van Delft en Chris Nolles van LIVEPT vertellen over hun nieuwe sportstudio in de haven van Scheveningen.

Op de locatie op de Hellingweg zitten de personal trainers onder leiding van Martijn en Chris druk te vergaderen. Een professioneel en bevlogen team dat meedenkt over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat kwaliteit en begeleiding net zo vlekkeloos verlopen als in de overige LIVEPT-locaties. Aan het enthousiasme en kennis van de eigenaren zal het in ieder geval niet liggen.

IJzersterk team

Met LIVEPT verwezenlijken zij een droom die ze los van elkaar hadden. Martijn werkte al geruime tijd alleen als personal trainer in zijn eigen locatie en was op zoek naar een sparringpartner. Chris, toentertijd werkzaam als freelance personal trainer, stond open voor een nieuwe uitdaging. In 2013 kwamen de twee via een gezamenlijke sportopleiding met elkaar in contact en de klik was er vanaf het allereerste begin. Martijn zit altijd in de sprintmodus en loopt drie stappen vooruit met het bedenken van concepten, terwijl Chris altijd de puntjes op de i wil zetten. Een ijzersterke combinatie.

Meerdere locaties

LIVEPT heeft naast de nieuwe locatie in de haven van Scheveningen nog drie andere plekken waar je kunt trainen: Wassenaar, bij Millers Beach in Kijkduin en bij het Beach Stadion in Scheveningen. Nog meer lezen over LIVEPT? Klik dan hier en lees gratis verder op pagina 124 en 125 van LEVEN! Magazine.

LIVEPT
Hellingweg 138, Den Haag
T 06 14 41 72 72
www.livept.nl

Tekst Marjolijn Westerlaken
Fotografie Lennard Blok