Andrea Hulshof, senior relatiemanager regio Zuid-West van ABN AMRO Real Estate, heeft een duurzame relatie opgebouwd met Wim de Jong en Ogge van de Poll van The Young Group. Samen schakelen ze snel als het gaat om uitdagende vastgoedprojecten.

The Young Group is een jonge allround projectontwikkelaar en belegger. De focus ligt op het zoeken, vinden en transformeren van binnenstedelijke (value-add) objecten die worden toegevoegd aan hun portefeuille. Daarnaast realiseren ze ook het commer­ciële verhuurtraject en vastgoedmanagement voor hun panden. Oprichter Wim de Jong is specialist in het creatief invullen van lastige vastgoedprojecten om deze vervolgens weer gezond en succesvol te maken. Wim de Jong: “Een aantal jaren geleden leerden we Andrea Hulshof kennen. Door haar kennis van de vastgoedmarkt en de focus op de regionale markt kunnen we snel schakelen. Het constructief met elkaar communiceren zorgt al drie jaar voor een vruchtbare samenwerking tussen The Young Group en ABN AMRO. Zo leverde The Young Group met de bank als financiële partner onlangs vijftig woningen op in Mariahoeve, starten ze begin 2019 met de transformatie van 4.000 m² kantoorruimte in de statige Parkstraat in Den Haag én leveren ze binnenkort een urban hotel op in de Plaspoelpolder.”

Transformatieproject Hotel, Notel

Commercieel directeur Ogge van de Poll: “Hoewel de focus sterk ligt op de projecten met een woonfunctie richten wij ons ook op bedrijfsonroerendgoed. Wij hebben onlangs een leegstaand kantoorpand van 6.000 m² aangekocht om te transformeren tot een vernieuwend hotelconcept: Hotel, Notel. Dit wordt een hip urban hotel met robuuste ruimtes, horeca, flexplekken, yoga op het dak en meer van dat soort items. Bijzondere projecten in binnen- en vooral buitenland hebben ons geïnspireerd. Een hotel zoals niemand zich een hotel voorstelt. Je kunt er werken, studeren, overnachten, loungen, Netflixen, dineren, koffiedrinken, internetten en sporten op één locatie. Iets bijzonders voor een eerlijke prijs. Dat gaan wij neerzetten.” Het unieke van The Young Group is dat alle aankopen ontstaan vanuit een langetermijngedachte. “We willen deel uitmaken van het hele proces van de acquisitie en verbouwing tot het beheer en verhuur. In sommige gevallen, zoals bij het hotel, zijn we zelfs actief betrokken bij de exploitatie. Dit willen we in de toekomst meer gaan doen: actief participeren in de exploitatie van onze eigen gebouwen. Essentieel hierbij is dat we altijd samenwerken met een kundig operationeel team dat aan de voorkant capabel is om de kar te trekken. Voor de exploitatie van Hotel, Notel is een samenwerking tot stand gebracht met een hechte groep creatieve geesten die klaar staan om het tot een groots succes te brengen. De opening van Hotel, Notel in de Plaspoelpolder is begin 2019.”

Andrea Hulshof tot slot: “Ik heb bewondering voor de creatieve wijze waarop Wim en Ogge en het team van The Young Group waarde toevoegen aan objecten en omgeving.”

Kijk voor meer informatie over ABN AMRO Real Estate & The Young Group op www.abnamro.com of op www.young.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 106 t/m 107 van LEVEN! Magazine #39