Tandheelkundig Centrum Voorburg heeft een prachtige nieuwe locatie op de hoek van het Westeinde in Voorburg. In deze vrijstaande villa biedt de familiepraktijk in een fraaie ambiance alle soorten tandheelkundige specialisaties voor iedereen.

Op het grindpad om de villa heen parkeer je gemakkelijk je auto of fiets. Iedereen wordt hartelijk ontvangen bij de receptie. Tandartsen, een mondhygiëniste en assistenten lopen door het pand samen met hun patiënt naar één van de vijf behandelkamers. Het pand is indrukwekkend en de gebruikers zijn zichtbaar trots. Tandarts Jeanine van der Veen: “Dit pand kwam in de verkoop en we hebben die kans gepakt, dit is een fantastische plek om te werken maar het biedt ook alle comfort voor onze patiënten. Naast de specialisaties in complexe behandelingen en het maken van bruggen en protheses heb ik een voorliefde voor kindertandheel­-kunde. Om onze praktijk nog meer te bieden, ben ik bezig om me verder te ontwikkelen in het behandelen van slaapapneu. Zo kan ik in de toekomst mensen helpen om van deze klachten af te komen.”

Mooiste oplossing

Tandarts Valerie Vanmaele is sinds 2018 betrokken bij Tandheelkundig Centrum Voorburg. Met haar specialisatie binnen de esthetiek gaat het haar vooral om het verfraaien van het gebit. Ze heeft grote plannen om samen met de tandartsen Jeanine van der Veen en Nick Elsink deze praktijk naar een nog hoger niveau te tillen. Valerie Vanmaele: “Iedereen kan bij ons professionele team terecht voor alle soorten tandheelkundige behandelingen. Nick Elsink is gespecialiseerd in Endodontologie (wortel-
kanaalbehandelingen) en is bedreven in zijn vak. Samen met het team van twaalf mensen bieden wij onze patiënten een uitgebreid pakket: van de halfjaarlijkse controle tot een volledig gebitsrenovatie en alles daar tussenin. Er zijn zelfs ideeën om te gaan samenwerken met cosme­tische artsen die behandelingen kunnen geven op deze locatie. Alles draait binnen deze praktijk om kennis, kwaliteit, ervaring en de aandacht die wij onze patiënten geven.”

Er zijn enorm veel mogelijkheden die deze praktijk biedt voor een stralende glimlach. Bij een gratis intake zoeken ze samen met de patiënt naar de mooiste oplossing.

Kijk voor meer informatie over Tandheelkundig Centrum Voorburg op www.tcvoorburg.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 17 van LEVEN! Magazine #39