Twee jaar nadat hij mede-eigenaar van Central Park in Voorburg werd, opende Joey de Kruijf in juni een nieuwe zaak op de Denneweg. Hier kun je de hele dag door genieten van heerlijke wijnen, bar bites en seizoensgebonden gerechten, maar ook voor een kop koffie ben je welkom. Graag stelt de gastheer zijn food & wine bar Pierre Par CP aan je voor.

Toen Joey benaderd werd of hij interesse had in een nieuwe zaak, was hij enthousiast, maar tegelijkertijd wist de horecaman pur sang dat hij iemand nodig had die van aanpakken weet. Lang hoefde hij niet na te denken en vroeg Tessey Geurds, met wie hij bij Parkheuvel samen heeft gewerkt, als bedrijfsleider. “Zelf werk ik al
zeven dagen per week en kan mij niet opsplitsen. Dat betekent dat ik bepaalde activiteiten zal moeten verdelen. Natuurlijk ben ik zelf ook veel in de zaak, maar de dagelijkse leiding is in
handen van Tessey. Zij kan een team goed aansturen, maar werkt ook gewoon keihard mee. Door haar uitgebreide horeca-ervaring en hands on mentaliteit – zij werkte onder andere bij FG-restaurants en Restaurant Parkheuvel – is Pierre Par CP bij haar in goede handen.”

Luxe uitstraling

In juli vindt een fikse verbouwing plaats en krijgt de wijnbar een totaal nieuwe huisstijl. Met veel hoge tafels, nisjes, frisse rode terracotta tinten en mooie gloeilampen, krijgt de bekende wijnbar in het hartje van Den Haag een luxe uitstraling. Naast de uitgebreide wijnkaart met ruim 800 items, staan er een aantal heerlijke bar bites en een 10-tal gerechtjes op de kaart. Gasten kunnen rekenen op dezelfde kwaliteit die ze kennen van Central Park. De mise en place wordt deels in Voorburg voorbereid,
waardoor de gerechten alleen nog maar af hoeven te worden gemaakt in de keuken op de Denneweg. Door de nieuwe kaart en ruimere openingstijden, kun je hier terecht voor lunch, borrel én diner.

In de watten leggen

De food & wine bar kan putten uit de prachtige wijnvoorraad van Central Park. De wijnen kunnen zowel per glas, als per fles worden verkocht en variëren in de prijsklasse van € 24,50 tot € 3.500. Ben je op zoek naar een cadeau of wil je gewoon een fles voor thuis, dan is dit ook mogelijk. De oorspronkelijke functie van Pierre als wijnwinkel blijft namelijk behouden. In de wijnkelder is het voor vaste gasten zelfs mogelijk een eigen kluisje te huren, waar zij hun eigen flessen wijn in kunnen bewaren.

De opening van Pierre Par CP heeft even op zich laten wachten. Tessey is er dan ook helemaal klaar voor om haar gasten in de watten te leggen. “Dit is een prachtige zaak en een mooie uitdaging, die ik met twee handen aanpak. Je kunt hier zowel binnen als buiten op het terras, eventueel met verwarmde kussens, goed vertoeven. Laat de zomer maar komen!

Meer informatie over Pierre Par CP kijk dan op www.pierre.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 130 & 131 van LEVEN! Magazine #41