WoonHolland verhuist binnenkort naar een prestigieuze locatie in de binnenstad op de Nassaulaan grenzend aan het historische Willemspark in Den Haag. Dit monumentale pand uit 1850 heeft een rijke historie en sluit aan bij de visie van Maurits Telgenkamp en zijn team. De Haagse vastgoedontwikkelaar richt zich met name op het (her)ontwikkelen en transformeren van verouderde bankgebouwen en monumentale panden in de Randstad.

Maurits Telgenkamp: “Het monumentale pand aan de Nassaulaan hebben we als beleggingsobject gekocht en begin oktober van dit jaar gaan wij hier ook onze intrek nemen. Dit is de perfecte locatie om onze kantoren in Amsterdam en Den Haag samen te voegen op één locatie.” In deze inspirerende omgeving heeft WoonHolland de ruimte om te groeien en samen verder te bouwen aan de toekomst. De focus ligt nu op grotere projecten met exclusieve woningen.

Oorspronkelijke architectuur

De meeste gebouwen die worden aangekocht hebben een eigen karakter en worden getransformeerd naar hoogwaardige luxe woningen. Waar de situatie en regelgeving het toelaat voldoen de magistrale herenhuizen, stadswoningen en luxe appartementen aan de hoogste energielabels door optimale isolatie van dak, gevel, ramen en vloeren. “Mijn passie is als het ware het wakker kussen van oude gebouwen. Bij elke transformatie wordt altijd rekening gehouden met de oorspronkelijke architectuur en de omgeving van het gebouw. Daarnaast worden historische elementen zoveel mogelijk behouden en weer in ere hersteld. Na een renovatie heeft een pand weer een nieuw leven gekregen en begint het weer te glimmen.”

Binnenstedelijk of binnendorps

Naast het mogelijk maken van majestueus wonen investeert WoonHolland ook in verhuurd en commercieel vastgoed. Dagelijks wordt er overleg gevoerd met vakspecialisten om de beste keuzes te maken. De verschillende disciplines zoals ontwerpers, architecten, aannemers en projectleiders vullen elkaar aan waar nodig. De projecten van WoonHolland bevinden zich op dit moment allemaal in het hogere, luxe segment en zijn binnenstedelijk of binnendorps. “In het hart van het Willemspark aan de Sophialaan worden bijzondere stadsvilla’s en exclusieve appartementen gebouwd in een oase van rust en op loopafstand van de gezellige binnenstad. In het Statenkwartier aan de Eisenhowerlaan zijn stijlvolle herenhuizen gerealiseerd en voor de renovatie van luxe stadswoningen aan de Kerkstraat in Wassenaar zijn we momenteel nog bezig met alle voorbereidingen.”

WoonHolland is altijd op zoek naar nieuwe locaties in de randstad voor herontwikkeling en transformatie. Dit kan verhuurd of onverhuurd vastgoed zijn dat geschikt is voor de realisatie van exclusieve woningen in een bijzondere omgeving. WoonHolland maakt mooi wonen mogelijk.

WoonHolland

Van Stolkweg 16, Den Haag (binnenkort Nassaulaan 13-14 )

T 070 392 69 06

Meer weten? Kijk op www.woonholland.nl en www.desophia.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina’s 56 t/m 57 van LEVEN! Magazine #45