Je huis is de plek waar je je thuis moet voelen. Bij Loods14 weten ze met mooie en hoogwaardige producten als geen ander dit thuisgevoel te creëren. Voor particulieren maar ook voor grootschalig nieuwbouwprojecten.

Sjaak Orhan besloot een paar jaar geleden de krachten te bundelen met collega-ondernemer André van der Welle. Zij werken bijna drie jaar samen en het resultaat mag er zijn. In hun winkel onder de rook van Rotterdam bieden zij klanten een totaalconcept. Kwaliteit en aandacht voor detail staan voorop.

Krachten bundelen

Sjaak: “Twintig jaar geleden ben ik gestart als keukenexpert. Vanuit de markt kreeg ik steeds vaker de vraag of ik voor klanten meer kon doen dan alleen het leveren van keukens. Vanuit die gedachte is Loods14 opgericht. Tegenwoordig bieden wij veel meer diensten aan. We hebben een breed assortiment aan producten. Klanten kunnen we ontzorgen door het inbouwen en installeren van de keukens en badkamers. Daarnaast kunnen we totale verbouwingen verzorgen.” In de showroom van Loods14 hebben bezoekers genoeg aanbod en variaties om uit te kiezen voor de inrichting van hun badkamer, keuken en het leggen van vloeren. Je kunt kiezen uit materialen zoals natuursteen, marmer en hout, maar ook verschillende stijlen zijn terug te vinden in de zaak. Van industrieel tot landelijk. “Onze klanten kunnen altijd rekenen op persoonlijk advies op maat.”

Meer informatie over Loods14 kijk dan op www.loods14.com

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 57 van LEVEN! Magazine #40