Midden in het Royal Shopping District The Hague is Royal Blue Dental gevestigd. Dit familiebedrijf is een tandartspraktijk voor het hele gezin. Lucy Karapetian is als eigenaar trots op haar multiculturele team dat bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en tandartsassistenten.

Met een bloeiende praktijk midden in het centrum van Alkmaar is de praktijk in Den Haag een mooie nieuwe stap in het familiebedrijf van Lucy Karapetian. Samen met haar man is ze verliefd geworden op een winkelpand aan de Heulstraat, een zijstraat van het Noordeinde en dit is de ideale plek voor Royal Blue Dental. Deze tandartspraktijk hanteert Nederlandse tarieven en richt zich vooral op algehele tandheelkunde. Lucy: “Wij zijn een multicultureel team, dat bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en tandartsassistenten. Iedereen spreekt uiteraard Nederlands, maar wij spreken ook Engels, Arabisch, Portugees, Spaans, Russisch en Armeens. De tandartspraktijk is er voor het gehele gezin. Wij kijken niet alleen naar de gezondheid van het gebit, maar houden ook rekening met wat voor effecten de behandelingen en producten hebben op de algehele gezondheid.”

Behandelingen voor tandheelkunde & esthetiek
Naast algehele tandheelkunde en preventieve behandelingen is Royal Blue Dental ook gespecialiseerd in patiënten die heel angstig zijn en als kindertandarts. “Wij zijn er om je te helpen, je mond zo gezond mogelijk te houden. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht en alle behandelingen worden uitgevoerd met spiksplinternieuwe apparatuur met innovatieve mogelijkheden.” Naast alle behandelingen voor algehele tandheelkunde werken ze hier ook met biologische composiet, worden bruggen en kronen gezet en is er een nauwe samenwerking met een implantoloog. “Je kunt ook bij ons terecht voor esthetische behandelingen zoals tanden bleken, diamantjes of siersteentjes op de tand laten zetten en je gezicht meer in balans laten brengen met Botox of fillers. Naast het opvullen van de fronsrimpel is ook de Botox-behandeling tegen de migraine en de gummy-smile erg populair in onze praktijken in Alkmaar en Den Haag.”

Iedereen is welkom in de praktijk
De missie van Royal Blue Dental is om de praktijk zo te organiseren dat patiënten en medewerkers zich prettig voelen. De patiënten worden gezien als gasten waaraan hoogwaardige mondzorg wordt geleverd. Bij deze aanpak staan persoonlijke aandacht en servicegerichtheid centraal. “We hebben allemaal ruime bagage aan ervaring, die wij zeer goed kunnen toepassen in het runnen van deze tandartspraktijk. Ik ben onlangs naar de ambassade van Oekraïne gegaan om mij voor te stellen, zodat vluchtelingen en asielzoekers ook bij ons terecht kunnen met pijnklachten. Ze krijgen een speciale verzekering en wij weten precies hoe het allemaal werkt. Het is fijn op deze manier mensen te kunnen helpen en dat past bij onze visie.” Het internationale team is zeer kundig, spreekt meerdere talen en is op elkaar ingespeeld. Iedereen is welkom voor hoogwaardige mondzorg bij Royal Blue Dental in Den Haag.

Royal Blue Dental
Heulstraat 13, Den Haag
T 070 514 75 59
www.royalbluedental.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 76 t/m 77 van LEVEN! Magazine #54

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Hiske van der Gronden