Internationaal Schoonheidsinstituut annevanaken is een begrip in Den Haag en omgeving. Annemiek is al 42 jaar eigenaar van dit instituut. Dit team van huidspecialisten en een huidtherapeut staat bekend als grensverleggend op het gebied van high-tech huidverbetering.

Met een bevlogen team zet Annemiek van Aken zich in om aangename, resultaatgerichte huid­verbetering te bieden voor een gezonde en mooie huid. In een prachtige ambiance in het Statenkwartier krijgen cliënten persoonlijke aandacht en innovatieve behandelingen met high-tech apparatuur. Annemiek van Aken: “Als er weer nieuwe innovaties zijn of grensverleggende behandelingen dan onderzoeken we de mogelijkheden en testen we dit eerst op onszelf. Hierdoor weten we precies dat de behandeling doet wat is beloofd.”

Collageen Boost
Met een collageenscan met ultrasound wordt gemeten hoeveel collageen in de huid aanwezig is. Deze scan geeft inzicht over de collageen-aanmaak, de dikte van de huid en of er schade is door de zon. Hierdoor kan het team nog beter inspelen op het gewenste resultaat. Vooruitstrevend is de Venus Freeze behandeling die door magnetische pulsen en radiofrequentie het lichaam aan het werk zet. Hierdoor wordt collageen gestimuleerd en de contouren verstrakt. De resultaten met de Icoone-laser zijn ook erg indrukwekkend. Dit is een mechanische bindweefselmassage die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert en het bindweefsel verstevigt.

Laser & IPL
Binnen de succesformule van het schoonheidsinstituut annevanaken behoren al jaren laserbehandelingen. De combinatie van laserbehandelingen en IPL richt zich onder meer op het verwijderen van pigmentvlekken, rode adertjes in het gezicht, op het lichaam en is inzetbaar voor anti-aging en ontharing. “Voorheen huurden we deze lasers frequent maar sinds dat wij de Harmony XL laser zelf hebben aangeschaft kunnen we hier elke dag mee werken. Deze alleskunner heeft zes koppen met elk een eigen functie om de meest complexe huidproblemen aan te pakken. De behandelingen zijn efficiënt, comfortabel, hebben een snelle genezing en bieden zichtbaar resultaat.”

Team spirit
Het gedreven team van huidspecialisten Annemiek, Marieke en huidtherapeut Janneke hebben een intensieve samenwerking met dermatoloog Jaqueline Vink verbonden aan het Haags Medisch Centrum. Hierdoor is er nog meer kennis en kunde op het gebied van huidverbetering die ze samen delen.

Schoonheidsinstituut annevanaken
Van Egmondstraat 3 Den Haag
T 070 355 35 76
www.annevanaken.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 75 van LEVEN! Magazine #54

Tekst: Bo Vrolijk / Fotografie: Pascale van Reijn