In het bruisende hart van Den Haag is ’t Goude Hooft al sinds 1423 de ontmoetingsplaats voor vele gasten. Deze bijzondere locatie heeft weer een gigantische metamorfose ondergaan. De herberg waar vroeger de ridders kwamen, is helemaal omgetoverd tot dé nieuwe hotspot van Den Haag.

Het verwarmde terras van ’t Goude Hooft is altijd druk en gezellig. Jong en oud strijken hier neer om samen te genieten van de levendigheid van de stad. Het monumentale pand heeft van binnen echt een metamorfose ondergaan. Hippe schilderingen sieren de wanden in de bar en het restaurant. De kleurrijke inrichting en verlichting van het karakteristieke pand geven ’t Goude Hooft een hele nieuwe look en feel. Eigenaar Jan van Asselt: “We springen in op de trends van nu en we willen onze gasten blijven verrassen. Om deze transformatie te realiseren hebben we Ferry Tabeling van Heineken Interieurdesign in de arm genomen en wij zijn bijzonder trots op het resultaat. Vooral als gasten selfies nemen bij de prachtige schildering van ’t Goude Hooft 2.0 midden in de zaak.”

Indrukwekkend interieur

Authentieke elementen zijn bewaard gebleven en zelfs in ere hersteld. Toch zijn het vooral de nieuwe details die de zaak echt hip en happening maken. Het bruisende en verwarmde terras is nu meer bij de rest van de zaak getrokken. Het is opener en veel lichter in het restaurant. De gouden pilaren, de verlichte bar waar gasten kunnen genieten van cocktails en bubbels worden afgewisseld door andere indrukwekkende details. In deze sfeervolle zaak komen alle generaties samen. “We ontvangen hier gemiddeld duizend gasten per dag,” vertelt Jan trots. “Het terras is zeven dagen per week open en eigenlijk altijd vol. In de avonduren hebben we ook een gastvrouw of een gastheer die onze gasten naar hun tafel begeleidt. Of je nu op een winterse dag warme chocolademelk drinkt bij het knapperende haardvuur of je komt in de avonduren lekker sushi eten met vrienden, het kan allemaal bij ’t Goude Hooft. Deze nieuwe hippe stijl is helemaal van nu en past goed bij de al eerder gerealiseerde schitterende suites van ’t Goude Hooft. Kom ook eten, drinken, feesten en slapen… maar bovenal beleven!”

Kijk voor meer informatie over ’t Goude Hooft op www.tgoudehooft.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 134 t/m 135 van LEVEN! Magazine #39