De zon schijnt. De strandbedjes staan. Je kunt dus weer heerlijk genieten van zon, zee en strand. DownUnderBeach biedt een unieke combinatie van lekker eten en drinken, leuke events, sportieve uitdagingen en gezelligheid op het Zwarte Pad.

De unieke ligging van DownUnderBeach aan het Noorderstrand van Scheveningen, het vrije uitzicht op zee, heerlijke gerechten, uitgebreide barbecues en enthousiaste bediening zorgen voor een bezoek om niet snel te vergeten.

Beach events

Dit is dé plek om verschillende strand- en wateractiviteiten te ondernemen, zoals powerkiten, beachbubblevoetbal, golfsurfen en suppen. Geen eigen materiaal? DownUnderBeach verhuurt allerlei gear, zoals sups, surfplanken, bodyboards, wetsuits en natuurlijk de BIG SUP. Ook voor bedrijfsuitjes en evenementen kun je hier terecht. Niets is leuker dan een feestje met je vrienden, familie of collega’s op het strand.

Gecertificeerde kitesurfschool

Altijd al willen leren kiten? DownUnderBeach is de enige kitesurfschool in Scheveningen-Noord met een IKO-certificering. De prachtige ligging zorgt ervoor dat er veel ruimte is om de lessen te geven. De kitespot is recht voor de deur en geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De zijkant van DownUnderBeach is omgetoverd tot school met een barretje en sfeervolle loungeplek. Jong en oud is bij DownUnderBeach aan het goede adres voor privé- en groepslessen.

Ideaal voor kids

Willen jouw kinderen wel iedere dag naar het strand? Deze zomer worden er maar liefst acht surfcamps gehouden in de zomervakantie. Meer lezen over DownUnderBeach? Klik dan hier en lees gratis verder op pagina 21 van LEVEN! Magazine.

DownUnderBeach
Zwarte Pad 1, Scheveningen
T 06 11 36 04 37 / 070 412 63 10
www.downunderbeach.nl

Fotografie margot van de schilde