Op Parkeiland woon je heerlijk comfortabel met veel groen en water om je heen. Projectmanager Robbert van Dam (BPD) en bouwpartner John van der Ham (Thuis in Bouwen) slaan de handen ineen om wonen in deze villawijk in Zoetermeer wel heel aantrekkelijk te maken.

De laatste kavels op het Parkeiland in de wijk Oosterheem worden straks gesierd door negen vrijstaande villa’s en vier luxe twee-onder-één-kapwoningen. De meeste van deze landelijke woningen krijgen een royale tuin aan het water. Robbert van Dam: “Het bijzondere aan dit project is de individuele uitstraling van de duurzame villa’s. Er is wel sprake van een projectmatige aanpak, zonder dat dit ten koste gaat van individuele keuzemogelijkheden in en om de huizen. De architectuur is heel afwisselend en toch in harmonie met elkaar. De woningen vormen samen met de al gerealiseerde omliggende villa’s op Parkeiland een zeer chic, hoogwaardig geheel.”

Woonwensen

De ontwikkelaar ambieert de belangstellenden enige inspraak te geven door het inventariseren van woonwensen via een enquête. Dit kan resulteren in aanpassingen in de uiteindelijke verschijningsvorm. Geïnteresseerden worden op de hoogte gehouden van dit duurzame nieuwbouwproject en alles wat er bij komt kijken. De verwachting is dat de verkoop in het laatste kwartaal van 2018 van start gaat.

Woonbeleving

Het bouwen van een woning is een dynamisch proces. Ontwikkelaar BPD heeft Thuis in Bouwen gevraagd zorg te dragen voor de uitvoering van de plannen en de realisatie van deze energiezuinige villa’s op Parkeiland. Verder lezen? Klik dan hier en lees snel gratis verder op pagina 42 & 43 van LEVEN! Magazine.

www.nieuwbouw-parkeiland.nl

Tekst Bo Vrolijk
Fotografie Bas Adriaans