Stralend licht en een sfeervol interieur creëren voor appartementen, huizen, kantoren, hotels, restaurants, winkels en zelfs voor in de tuin, dat is de passie van Roger van Bukel. Het bedrijf Edisons by Roger heeft een exclusieve collectie van lampen, meubels en woonaccessoires met een eigen signatuur.

Edisons Den Haag heeft er sinds kort een nieuw paradepaardje bij, vol met verschillende sfeerimpressies van interieurs. De nieuwe showroom en winkel ‘Edisons by Roger’ in Wateringen heeft een eigen signatuur. Banken, fauteuils en tafels worden gecombineerd met geraffineerde verlichting. Je kunt hier luxe woonitems vinden en mooie verlichting van merken als Stout Verlichting, Claudi Cushions en Eichholtz interiors, je wordt er helemaal hebberig van. In de sfeervolle showroom kun je een afspraak maken waarbij er vervolgens een complete 3D-tekening gemaakt wordt op basis van jouw wensen. Het is mooi om te zien dat Edisons by Roger op dit adres een totaalpakket kan aanbieden.

Stralend licht en sfeervol interieur

In dit nieuwe dynamische concept wil lichtspecialist Roger van Bukel samen met zijn team mooi licht, sfeervol wonen en werken meer met elkaar verbinden. Roger van Bukel: “Dit uitzonderlijke pand in het Westland kwam op mijn pad en als ondernemer heb ik deze kans met beide handen aangepakt. Het luxere assortiment van meubels, woonaccessoires en verlichting is geïnspireerd op indrukwekkende bestemmingen en de invloed van internationale designers en architecten is duidelijk zichtbaar. Hierdoor maak je met een smaakvol interieur en sfeervol licht een huis of kantoor helemaal af.”

Uniek design

Juist omdat klanten zo verschillend zijn krijgt Edisons vaak uitzonderlijke verzoeken vanuit het binnen- en buitenland op het gebied van interieur voor de zakelijke en particuliere markt. Dit familiebedrijf staat al 51 jaar bekend om de uitzonderlijke collectie, de klantgerichte service en dat bijna alles op maat gemaakt kan worden. Eigenlijk is alles mogelijk op het gebied van interieur, styling en verlichting. Roger zegt tot slot: “Wij helpen klanten met een interieur dat totaal op elkaar is afgestemd. Dat is de toekomst en dat zien we vol vertrouwen tegemoet.”

Edisons                                         Edisons by Roger

Wagenstraat 116, Den Haag           Kwaklaan 6, Wateringen

T 070 360 06 94.                          T 070 360 06 94

Meer weten? Kijk op www.edisons.eu

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 45 van LEVEN! Magazine #45