In de prachtige bosrijke omgeving van Max Health Club vertelt de bekende wethouder van Stadsontwikkeling Wonen en Scheveningen Boudewijn Revis over zijn liefde voor de sport.

Op de ochtend van het interview komt Boudewijn Revis net uit een vergadering. Hij heeft een druk leven met een bomvolle agenda. Toch leeft deze wethouder heel bewust gezond. Daar hoort actief sporten natuurlijk bij. Revis: “Ik vind het altijd belangrijk om in de sport een fysieke uitdaging te hebben. Daarom heb ik er ook voor gekozen om het intellectuele en het fysieke te combineren. Ik heb de Koninklijke Militaire Academie gedaan en als officier voor de landmacht een intensief leven geleid. Jarenlang heb ik gewerkt bij het ministerie van Defensie. Inmiddels heb ik ook een mooi gezin met twee jongens. Na hun hun komst ben ik veel minder gaan sporten. Helaas werd ik in 2011 ziek en dat heeft mijn ritme veranderd. Om te herstellen van de chemo-behandelingen kwam ik weer terecht bij een sportschool. Na mijn herstel ben ik bij Max Health Club gaan sporten. Dit is nu ruim zeven jaar geleden en ik heb deze sportschool echt zien groeien in de laatste jaren.”

Persoonlijke aandacht

“Max Health Club vind ik echt een verrijking als het om sport gaat. De faciliteiten zijn enorm. Fitness kun je altijd even doen op een moment dat het jou goed uitkomt. Op een prettige manier krijg je de juiste aandacht die je nodig hebt. Op dit moment probeer ik twee tot drie keer per week te sporten. Op doordeweekse dagen ga ik op tijden dat het werk het toelaat. In het weekend bepaal ik zelf de tijd waarop ik wil sporten. Ik loop op elk gewenst tijdstip naar binnen en ga zo ongestoord aan de gang. Dit traject kan natuurlijk onder begeleiding van een Personal Trainer waarbij je echt wordt uitgedaagd.”

Nieuw zwembad

“Max Health Club is natuurlijk een prachtige locatie helemaal in het groen. Het zwembad vind ik echt een aanwinst. Ik vind het lekker om wat baantjes te trekken. Er zijn tegenwoordig ook zwemlessen voor kinderen en zelfs voor ouderen. Dit heeft echt toegevoegde waarde, ook op sociaal vlak. De gastvrije ontvangst zorgt altijd voor een extra drive. Hier ben je echt een privé persoon, dat geldt voor iedereen en dat maakt sporten hier prettig. Als wethouder moet ik zorgen dat ik fit genoeg ben voor deze baan. Ik ben dan ook van mening dat als je een gezond lichaam hebt je ook een gezonde geest creëert. Als dit in balans is, dan kun je beter functioneren.”

 

Meer informatie over Max Health Club Den Haag kijk dan op www.maxhealthclub.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 94 & 95 van LEVEN! Magazine #40