Schoonheidsinstituut annevanaken is een begrip in Den Haag en omgeving. Annemiek kwam op haar achttiende in de zaak van haar moeder en is inmiddels al 38 jaar huidspecialist. Zij is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging.

Er zo lang mogelijk er goed uit blijven zien op een natuurlijke manier is het uitgangspunt van dit schoonheidsinstituut. Annemiek van Aken: “Voor huidverbetering heb je ingrediënten nodig. Met een medische scan meten we met ultrasound hoeveel collageen
cliënten hebben. Deze scan geeft veel inzicht over de collageenaanmaak, de dikte van de huid en of er schade is door de zon. Samen met de cliënt maken we een behandelplan op maat. Hierdoor kunnen we nog beter inspelen op het gewenste resultaat. In een aantal gevallen is het wijsheid om eerst de huid een boost te geven met supplementen van Cellics. Dit product werkt als een bouwsteen en stimuleert door alle huidlagen heen om collageen aan te maken. Vooruitstrevend is de Venus Freeze behandeling die door warme magnetische pulsen en radiofrequentie het lichaam aan het werk zet om vetcellen te verkleinen. De huid en de contouren worden hierdoor verstrakt. De resultaten zijn erg indrukwekkend.”

Actieve werkstoffen

Binnen het schoonheidsinstituut annevanaken zijn er ook nieuwe behandelingen gestart die gericht zijn op het verwijderen van pigment­vlekken, zwangerschapmaskers, zonneschade en hyperpigmentatie. Annemiek: “De behandelingen van Meline zijn plaatselijk in te zetten of over het hele gezicht met een masker en een peeling. Door de actieve werkstoffen gaat de huid vervellen en vernieuwen. Deze behandelingen zijn in kuurvorm en worden helemaal afgestemd op de wensen van de huid. De intensieve samenwerking met dermataloog. Jaqueline Vink, verbonden aan het Bronovo en Westeinde Ziekenhuis, zorgt voor veel kennis en kunde die we met elkaar kunnen delen.” Door de rol van Annemiek als examinator voor het vak schoonheidsspecialiste op internationaal niveau reist ze veel over de wereld en is mede daardoor altijd graag op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen in haar vakgebied. Met een bevlogen team zet Annemiek zich in om aangename, resultaatgerichte huidverbetering te bieden en de huid in een optimale conditie te brengen.

Meer informatie over Schoonheidsinstituut annevanaken dan op www.annevanaken.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 93 van LEVEN! Magazine #40