hotelHet 4-sterren NH Den Haag zit sinds 2005 in het WTC-gebouw. Voor gasten de ideale uitvalbasis om werk te combineren met leisure in bruisend Den Haag. Hotel director Bouke van der Woude aan het woord over ‘zijn’ hotel.

“Ik loop vaak door de lobby en de reuring in het WTC is direct voelbaar. Het is lang geleden dat ik zo’n bijzonder gevoel heb gehad bij een hotel,” vertelt Bouke van der Woude, sinds een half jaar aan het roer van het hotel dat onderdeel is van een internationale keten van ruim 400 hotels. Hij kan het weten met ruim twintig jaar ervaring bij diverse vestigingen van Bilderberg en Golden Tulip in zowel binnen- als buitenland. In 2014 startte hij zijn loopbaan bij NH hotels en kwam zo bij NH Jan Tabak in Bussum terecht. Bouke is mede verantwoordelijk voor het NH Atlantic in Kijkduin.

Gedreven en initiatiefrijk

Met 205 kamers en 14 conferentieruimten is het NH hotel in het Beatrixkwartier een groot hotel met de focus op zakelijke gasten. Dat vereist deskundigheid en snel kunnen reageren op hun wensen en behoeften. Het team is zeer gedreven en past zich makkelijk aan aan steeds wisselende situaties. Op vrijdagmiddag vindt hier het omslagmoment plaats en wordt de champagnedesk neergezet. Gasten raken dan meer in weekendstemming en het team weet hier op een professionele manier mee om te gaan. Ook tonen zij veel eigen initiatief door specifieke dagen in Den Haag te vertalen naar een extra service moment, zoals met Vlaggetjesdag, toen zetten ze een haringkar in de lobby neer.”

Constante innovatie

NH Hotel is sinds 2016 exploitant van de multifunctionele Holland Hal, een volledig flexibele  ruimte van 520m² en een hoogte van 6,5 meter in het WTC-gebouw. Meer lezen over dit prachtige hotel? Klik hier en lees snel verder op pagina 65 in uitgave 37 van LEVEN! Magazine.

NH Den Haag
Prinses Margrietplantsoen 100, Den Haag
T 070 381 23 45
www.wtcthehague.com/nl/nh-hotel

Tekst Marjolijn Westerlaken