Een zomers veldboeket in allerlei tinten. In de tijdloze vazen uit de wereldberoemde collectie van Iittala laat je de uitbundigheid van je bloemen als nooit tevoren stralen. Tijdens de Floral Affairs voorjaarscampagne worden drie bijzondere vazenseries van het Finse designmerk in het zonnetje gezet.

Fuchsiaroze pioenen, gele zonnebloemen, een paarse korenbloem of een lieflijke margriet. De explosie aan kleuren van een zomers veldboeket komen goed tot hun recht in de handgemaakte ontwerpen van Iittala, met een rijke keuze uit door en door gekleurd glas. Van helder tot aquablauw. Zo maak je altijd de perfecte combinatie.

Aalto collectie

In de Alvar Aalto vaas zet je je bloemen in een golf van water. Deze vaas – één van de beroemdste glazen objecten ter wereld – was geïnspireerd op de vorm van een meer. De Aalto vaas groeide uit tot een symbool van Fins design. Door de eenvoudige natuurlijke vorm is deze vaas, die in 1936 werd ontworpen, nog steeds actueel. Dit jaar hebben vier bestaande vazen een nieuwe zomerse kleur gekregen: aquablauw (16 cm), mosgroen (22, 25,1 en 25,5 cm).

Kastehelmi

Dit jaar is er een nieuwe vaas toegevoegd aan de collectie. De Kastehelmi vaas is geïnspireerd op de wereldberoemde Kastehelmi glazen. Klik hier en lees er alles over op pagina 53 in uitgave 37 van LEVEN! Magazine.

Iittala Store Den Haag
Hoogstraat 18, Den Haag
T 070 356 17 84
www.iittala.com

Tekst Marjolijn Westerlaken