Event- en congrescateraar Mood4Food zorgt al bijna tien jaar met veel liefde voor heerlijk eten en drinken op evenementen en congressen. Het team waait als een frisse wind binnen en verstaat de kunst om overal een prachtig culinair feestje van te maken.

Eigenaren Driesse en Zsa-Zsa van de Weg zijn trots op hun dreamteam. Driesse: “We zijn een soort familie. Met tien vaste medewerkers en ongeveer twintig vaste ZZP’ers zijn we in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een volwaardige en professionele cateraar. Vanaf de eerste dag in 2009 ervaren we een positieve vibe. We zijn allemaal bekenden of vrienden van elkaar en lachen ontzettend veel. Er is nog nooit iemand weggegaan en de sfeer is altijd goed. Waarschijnlijk doordat we openstaan voor alles, veel bespreken, de liefde voor eten en drinken delen en hard werken.”

Perfectie en plezier

Mood4Food is voortgekomen uit eventbureau Trend Forward Events van Driesse. Zsa-Zsa verzorgde de catering voor crew en artiesten op de evenementen en begon steeds meer mee te denken. Driesse: “Zij heeft een berg ervaring in de horeca en kreeg mooie complimenten. Crewleden lieten weten nog nooit zo lekker gegeten te hebben. We besloten om samen te gaan werken in een nieuw bedrijf en zijn gewoon gestart. We ondernemen op gevoel en het bedrijf vormt zich gaandeweg. En dat werkt. Roland Verbiest van Doen Evenementen zei ooit: “Je bent zo goed als je laatste evenement.” Dat hebben we in onze oren geknoopt. We zijn enorm gedreven, willen het perfect doen en onszelf iedere keer weer overtreffen. We ondernemen niet alleen om te groeien maar ook omdat we het kicken vinden om mensen te verrassen.”

Kwaliteit in stijl

Mensen laten genieten en in de watten leggen, daar gaat het om. Altijd met een persoonlijke touch. Driesse: “Het is maatwerk. We organiseren jaarlijks de catering voor zo’n tweehonderd evenementen, variërend van vijftig tot vijftienhonderd personen. We zijn vooral goed in grote events, daar is ons bedrijf ook op ingesteld. We leveren kwaliteit en dat begint al met het voorstel. Onze voorstellen worden volledig op maat gemaakt in de look & feel van het bedrijf of evenement met mooi fotomateriaal van onze gerechten, de crew, 3D visuals en eigen ontworpen presentatiemateriaal. Hieraan kun je meteen zien dat we out of the box en conceptueel kunnen meedenken. Waarin wij het verschil maken? Bij ons krijg je er een professioneel evenementenbureau bij cadeau.”

Verbondenheid

Mood4Food weet opdrachtgevers aan zich te binden. Ze worden regelmatig teruggevraagd en zijn preferred sup­plier van onder andere de Fokker Terminal, de Koninklijke Schouwburg, het Zuiderstrandtheater, de TU Delft en de van Nelle Fabriek in Rotterdam. We krijgen steeds meer fans en hebben stevige samenwerkingsverbanden. Daar zijn we best trots op en en daarom zijn we zuinig op wat we doen. Al met al genoeg redenen om het tienjarig bestaan uitgebreid te vieren!”

Kijk voor meer informatie over Mood4Food op www.mood4food.nl/

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 128 t/m 129 van LEVEN! Magazine #39