Meer dan 3,5 miljoen bezoekers komen jaarlijks bij Megastores Den Haag en stappen in de wereld van kleuren, stoffen, woonstijlen en inspirerende trends. Voor mix & match design en betaalbare accessoires ga je naar de grootste overdekte woonboulevard van Nederland.

In het woonwinkelcentrum Megastores combineer en creëer je naar hartenlust sfeer in verschillende stijlen. Voor iedere smaak en voor elk budget is er van alles te vinden. Jan Lancee, eigenaar van Haco Den Haag en lid van de ondernemersvereniging: “De diversiteit van on- line en in het echt shoppen, proberen, voelen en beleven, komt hier samen. Alle woonwinkels zitten bij elkaar. Je shopt hier je hele interieur bij elkaar en je creëert een eigen sfeer die bij je past. Zo krijgt elke ruimte een eigen verhaal. Alle smaken op woongebied zijn hier onder één dak vertegen- woordigd en er is zelfs meer. Kleintjes kunnen zich tijdens het (woon)winkelen heerlijk vermaken bij Kids Eiland en ook voor tieners en volwassenen is er sportief vertier bij Jump XL. Kortom, er is genoeg te beleven voor iedereen.”

Verschillende smaken

Je kunt bij de Megastores ook meteen je dagelijkse bood- schappen inslaan. Bovendien wordt op dit moment hard gewerkt aan het nieuwste concept van Aldi. Hier draait het vooral om sfeer met de focus op versproducten. Zo ontstaat echt een compleet andere winkelbeleving. Ook komt er een gevarieerder aanbod van speciaalzaken en delicatessen-winkels, zodat bezoekers kunnen genieten van verschillen- de smaken op het gebied van lekker eten en drinken. Megastores Den Haag is zeven dagen per week geopend en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets of met de auto. Er zijn 1750 parkeerplekken en er is zelfs toe- gang tot de deur van de verschillende winkels. Je kunt recht- streeks al je inkopen afhalen en inladen.

Kijk voor meer informatie over de winkels in de Megastores Den Haag op www.megastoresdenhaag.nl

Meer lezen? Klik dan hier en lees verder op pagina 54 t/m 55 van LEVEN! Magazine #39