Van een internationaal bedrijf uit de entertainmentindustrie tot verschillende advocatenkantoren. Verder vind je er een hotel, congrescentrum, health & wellness faciliteiten, tal van horecagelegenheden en gemaksdiensten. World Trade Center The Hague heeft een grote diversiteit aan huurders én faciliteiten.

Wie de centrale lobby van WTC The Hague binnenloopt, stapt in een bruisende wereld. Al snel word je vriendelijk geholpen door een hostess. Vanuit de lobby zie je het hotel met ruim 200 kamers, de Coffeecompany, de Albert Heijn to Go en Shoku Noodle Bar waar je ook heerlijke sushi kunt eten. Een blik omhoog en je kijkt naar mensen op de loopband in de ruime sportschool. Sinds een ingrijpende verbouwing twee jaar geleden is de bedrijvigheid groter dan ooit. De kantoor- en woontorens, hotel en parkeergarage zijn met elkaar verbonden door loopbruggen en de lobby is geheel vernieuwd.

Onlangs opende burgemeester Krikke de allereerste polderdaktuin van Den Haag. Die is op het platte dak van de garage. Via een speciaal systeem wordt regenwater van de daken opgevangen: een duurzame oplossing voor de wateroverlast in de stad. Op het terras van de polderdaktuin kun je lunchen met een wijntje en Caesar salade van Bar Brasserie Mondano. Kortom, het WTC is the place to be voor zakelijk Den Haag.

Ontmoetingsplek

“Het is hier inderdaad gezellig druk,” vertelt directeur Eveline Steenbergen met trots. “Vier jaar geleden was er plek genoeg in de garage. Nu moet je even zoeken. Waar wij eerst vooral publiek uit het Beatrixkwartier trokken, zijn wij nu een ontmoetingsplek voor heel Den Haag en omgeving, zowel zakelijk als privé.

Meer lezen over deze geweldige plek? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 62 en 63 van LEVEN! Magazine

WTC The Hague
Prinses Beatrixlaan 582, Den Haag
T 070 304 53 00
www.wtcthehague.com

Tekst Marjolijn Westerlaken