Al meer dan dertig jaar delen zij lief en leed. Sinds vijf jaar zijn ze allebei ondernemer met een uitgebreid palet aan dienstverleningsactiviteiten. Van juridisch advies voor Chinezen en het organiseren van grote evenementen tot coachen en beleggen.

In het hippe Rotterdamse gebouwencomplex OVVice word je bij binnenkomst hartelijk ontvangen door een baliemedewerker. Op de begane grond kun je bij de coffee bar een cappuccino drinken of wat eten. Tussen de flexplekken lees je op de muren allerlei inspirerende kreten als Big things start little en op het toilet staat You’re looking gorgeous today. Niet voor niets dat Lisa en Rob Aalders-Lie er bewust voor hebben gekozen om op deze plek kantoor te houden.

“We wilden niet alleen een functioneel kantoor,” vertelt Rob. “Juist het huiselijke en persoonlijke hier sprak ons aan. Ik geef zelf veel workshops en daar past deze vriendelijke en toegankelijke sfeer bij. Verder vonden we het belangrijk dat de ruimtes open en transparant waren. Net zoals wijzelf.”

Onafhankelijkheid

Rob werkte als logistiek manager toen zijn moeder overleed en hij zelf gezondheidsklachten  kreeg. In goed overleg met zijn toenmalige werkgever zijn ze uit elkaar gegaan “Ik voelde mij uit het arbeidsproces gespuugd op mijn 52ste. Wat ga je dan doen?” Hij volgde een seminar in Engeland van Investment Mastery over beleggen en was gelijk gegrepen. “Wat mij zo aansprak aan die allereerste seminar was dat je zo met jezelf werd geconfronteerd. Ik kon visualiseren dat ik achter een laptop daadwerkelijk invloed uit kon oefenen op het maken van winst of verlies. Die onafhankelijkheid sprak mij aan.” Inmiddels is hij een zeer succesvol beleggings-, business- en NLP-coach en geeft hij workshops in zowel Nederland als buitenland.

Maatschappelijke betrokkenheid

Privé en zakelijk lopen door elkaar in huize Aalders-Lie. Met twee zelfstandige zoons en een achterwacht aan familie en vrienden lukt het om alle werkschema’s inclusief reizen naar het buitenland te realiseren. Meer lezen over Rob Aalders Coaching? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 120 en 121 van LEVEN! Magazine.

Rob Aalders Coaching
Marten Meesweg 8, Rotterdam
T 085 065 69 76
www.robaalderscoaching.nl

Tekst Marjolijn Westerlaken
Fotografie Louise Boonstoppel