De allure van de boulevard van Scheveningen laat de sterren stralen. Aan zee bruist het alle avonden van het jaar. Ontdek de pracht van de nacht samen met A Night Out Scheveningen.

A Night Out Scheveningen laat zien wat het avondleven van Scheveningen te bieden heeft. Neem een kijkje in alle avondprogrammering en parels van plekken op Scheveningen, maar ook speciaal georganiseerde muziekevenementen. Wandel mee met een muziekexpeditie of  proef de grandeur van het Kurhaus.

Heerlijke zomermaanden

Gezellig dineren kan overal in Scheveningen. Van eenvoudig tot chique,
van Europees tot werelds; het aanbod van restaurants is eindeloos. Maar daarna is het nog lang niet afgelopen. Een filmpje pakken kan bij Pathé Scheveningen. Voor beroemde musicals en grote producties ga je vanzelfsprekend naar AFAS Circustheater. En in juni kun je elf avonden lang muziek in combinatie met dans, theater, beeldende kunst en film bewonderen tijdens Festival Classique.

Avondvullende evenementen

De zomermaanden staan vol met avondvullende (muzikale) evenementen. Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier en lees snel verder op pagina 22 en 23 van LEVEN! Magazine.

www.buitengewoonscheveningen.nl
www.thisisthehague.nl

Fotografie Peter Boonen, Maurice Haak