ShoppingNight Den Haag is dit jaar très chic en belooft een waar Fête de la Mer te worden. Tijdens het grootste shopping event van Nederland worden op vrijdag 29 juni de straten en pleinen in de Binnenstad Den Haag omgetoverd tot Franse badplaatsen.

In de hele binnenstad zijn de winkels weer tot middernacht open en kunnen bezoekers speciale optredens, discovery tours, lekker eten, proeverijen en aantrekkelijke acties en kortingen verwachten.

Van Paris Plage tot Saint Tropez

De Grote Marktstraat verandert in Paris Plage, compleet in de sfeer van de mondaine badplaatsen met mode en chique old timers. De Passage is petit Paris met de lekkerste proeverijen, exquise hapjes en waar je ook en passant je portret kan laten schilderen of kan genieten van kleine optredens. De frisse Bretonse ambiance vind je in de Hoogstraat, het Noordeinde en op de Plaats. De Boekhorststraat zal volledig in tropische sferen van Martinique gebracht worden en de romantiek van het Saint Tropez van Brigitte Bardot ervaar je op de Denneweg.

In de Vlaming-, Spui-, Wagen- en Venestraat zorgen grote badstoelen en vuurtorens voor een feestelijke aankleding en mooie selfiemomenten. De avond begint met een gezellig aperitief op de Denneweg en bij diverse restaurants in de binnenstad eet je een plat du jour, inclusief drankje, voor slechts € 17,50. Wil je niets missen, houd dan shoppingnight.nl goed in de gaten voor alle aanbiedingen, extra’s en het volledige programma. À bientôt!

Verder lezen?

Dit artikel en nog vele andere kun je gratis lezen door hier te klikken!

la Mer
Vrijdag 29 juni 2018
www.shoppingnight.nl

Fotografie Oscity